Libnet.ro
UNICEF

18:30

Imagini din viata personala a lui Dan Condrea, facute publice: Cum s-a distrat patronul Hexi Pharma la nunta cu Laura Georgescu (VIDEO)

B1 B1,
Imagini din viata personala a lui Dan Condrea, facute publice: Cum s-a distrat patronul Hexi Pharma la nunta cu Laura Georgescu (VIDEO)

Imagini de arhiva din viata personala a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma a carui moarte este invaluita in mister, au fost facute publice. Antena Stars a prezentat un videoclip cu imagini de la. continuă pe B1

Noi imagini in cazul mortii lui Dan Condrea. Acestea ar putea fi decisive pentru stabilirea traseului parcurs de fostul patron Hexi Pharma

Imagini noi in cazul mortii lui Dan Condrea. O camera de supraveghere instalata pe traseu, la iesirea din Crevedia, surprinde un autoturism identic cu cel al fostului patron Hexi Pharma, informeaza Digi24.

Noi imagini cu accidentul lui Dan Condrea. Al doilea martor, filmat de un sofer aflat in trafic

Noi imagini cu accidentul in care a fost implicat Dan Condrea au fost facute publice. Acestea au fost surprinse de un sofer cu o camera de bord instalata pe masina sa, la scurt timp dupa producerea.

Sinteza zilei. Imagini noi care pot rasturna ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse la doua minute.

Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au fost difuzate imagini de la unul dintre cele mai importante.

Dan Condrea si-ar fi cumparat loc de veci cu doar o zi inaintea accidentului. Ultimele ore din viata lui raman invaluite in mister

Dan Condrea si-ar fi cumparat loc de veci cu doar o zi inaintea accidentului, sustin surse judiciare. Cu doar cateva ore inainte de tragedie, patronul Hexi Pharma ar fi schimbat mai multe SMS-uri cu.

Mesajul primit de Dan Condrea de la partenera sa de viata inainte de producerea accidentului in care patronul Hexi Pharma a murit

Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma, a avut un schimb de mesaje cu Uliana Ochinciuc, femeia alaturi de care traia, chiar inainte de producerea accidentului in care a murit. Procurorii precizeaza ca femeia i-ar fi spus sa nu faca vreo prostie.

Ce nu se leaga in moartea lui Dan Condrea. Unde este biciclistul, martorul principal al accidentului

Unul dintre martorii in cazul accidentului in care si-a pierdut viata Dan Condrea este o femeie care a ajuns la locul tragediei in circa doua minute. inca mai zburau bucati din.

Dan Condrea a incercat sa ascunda banii dupa inceperea anchetei HexiPharma

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si-ar fi cumparat un adevarat imperiu imobiliar din bani care provin din evaziune fiscala. Procurorii DNA au deschis un dosar penal pe numele firmei care vindea dezinfectanti diluati, dar si pe numele celor din conducerea societatii si a apropiatilor lui Dan Condrea.

Radu Tudor, despre moartea lui Dan Condrea: Cauta momentul prielnic sa-si duca la capat planul

Jurnalistul Radu Tudor este de parere ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, s-a sinucis. Masina condusa de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a efectuat in ziua producerii accidentului, in intervalul.

Rezultatele testului ADN confirma: La volanul masinii de la locul accidentului era Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma, 13 deplasari intre Buftea si Corbeanca intr-o singura ora (VIDEO)

In urma analizelor ADN prelevate chiar de la fiica lui Dan Condrea, rezultatele confirma ca la volanul masinii se afla chiar patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, arata B1 TV. Parchetul General, instanta care.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )