Libnet.ro
UNICEF

23:15

Hidratarea este esentiala pentru sanatate! Cata apa trebuie sa bem zilnic pentru un organism sanatos

Antena3 Antena3,
Hidratarea este esentiala pentru sanatate! Cata apa trebuie sa bem zilnic pentru un organism sanatos

Deshidratarea poate provoca oboseala si o multime de probleme de sanatate. Asta stim cu totii. Prin urmare, incercam sa consumam zilnic necesarul de lichide recomandat. Dar, intrebarea este: stim care sunt lichidele pentru care trebuie sa optam? Aflam raspunsul de la Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie. continuă pe Antena3

Coronavirus: Un vaccin ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020 (comisarul european pentru sanatate)

Un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020, a declarat - duminica- comisarul european pentru sanatate Stella Kyriakides, potrivit dpa, citata de Agerpres. Chiar daca este riscant in acest moment sa facem predictii, avem niste indicii bune ca un vaccin candidat ar putea fi disponibil pana la sfarsitul acestui an sau inceputul anului viitor, a declarat Kyriakides pentru editia online a Handelsblatt.

Comisarul european pentru sanatate: Un vaccin anti-Covid 19 ar putea fi disponibil pana la sfarstiul anului

Un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020, a declarat - duminica- comisarul european pentru sanatate Stella Kyriakides, potrivit Agerpres.

PSD prezinta Cartea neagra a guvernarii liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie sa plece

Reprezentantii PSD prezinta Cartea neagra a guvernarii liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie sa plece, senatorul Robert Cazanciuc spunand ca acest document va sta la baza motiunii de cenzura pe care PSD o va depune.

Vestea momentului pentru Telekom. Toti clientii trebuie sa afle asta

Grupul Telekom Romania anunta indicatori cheie de performanta in primul trimestru al anului 2020, incheiat la 31 martie 2020, dupa cum a raportat astazi Grupul OTE. Veniturie totale Telekom resimt efectele pandemiei COVID-19 Cu o crestere de la an la an a principalelor rapoarte financiare, compania a reusit sa imbunatateasca rezultatele in primul trimestru 2020, .

Cea mai buna tocanita de vara cu pui. Reteta este ideala pentru curele de slabit si se prepara exrem de repede

Tocanita de pui este un preparat care se face rapid si se poate servi ca atare sau insotit mamaliga, orez, paste sau piure. Reteta se face din doar cateva ingrediente, care sunt la indemana oricui pe perioada verii. Rezultatul va fi un preparat delicios si light, numai bun pentru serile de vara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )