Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alimentul minune de care fug romanii. Face miracole pentru sanatate

Playtech Playtech,
Alimentul minune de care fug romanii. Face miracole pentru sanatate

Desi nu este foarte indragita, aceasta leguma are foarte multe proprietati benefice pentru organismul uman. Ea contine cantitati mari de fibre solubile si insolubile, vitamina C si vitamina K, care este necesara unei buni circulatii a sangelui. Alimentul care face miracole pentru sanatate Este vorba despre broccoli, care este totodata si foarte bogata in fitonutrienti . continuă pe Playtech

Alimentul minune care taie pofta de mancare. Asa slabesti peste noapte

Persoanele care se confrunta cu o pofta de mancare excesiva, iar la acest lucru se mai adauga si o digestie problematica, au nevoie de un aliment minune in dieta lor. Acesta va taia pofta de mancare si va ajuta functia digestiva a stomacului tau. Acesta poate fi considerat alimentul minune. Te ajuta sa slabesti repede .

Alimentul minune de care fug multi, dar care inlocuieste carnea. Ar trebui mancat de doua ori pe saptamana

Romanii care sunt consumatori de carne in exces ar trebui sa ia la cunostinta aceasta optiune sanatoasa. Multi fug de acest aliment, dar este extrem de sanatos si satios, iar specialistii il recomanda sa fie introdus in alimentatie de doua ori pe saptamana. Alimentul care inlocuieste carnea cu succes Unii dintre oameni exagereaza cu carnea, .

Alimentul minune, recomandat de Lidia Fecioru. Trebuie mancat dimineata si te ajuta la slabit

Medicii sunt in alerta. Potrivit specialistilor, riscul pentru populatie creste pe zi ce trece, odata cu debutul perioadei de gripa sezoniera. Astfel, este momentul ideal pentru a incepe o cura de vitamine si alti compusi cu efecte benefice asupra organismului si sistemului imunitar. Lidia Fecioru recomanda consumul regulat al acestui aliment minune. Trebuie mancat dimineata, .

Fructul minune care trateaza infectiile si combate imbatranirea. Toti romanii ar trebui sa il consume zilnic

Trateaza infectiile, combate imbatranirea si distruge bacteriile acestea sunt doar cateva dintre beneficiile leacului minune. Fructul poate fi intalnit in Europa, nordul Asiei, Groenlanda, vestul Canadei si vestul Statelor Unite. Afinele, pastila de sanatate: trateaza infectiile si combate imbratranirea. Medicii recomanda consumul de cateva ori pe saptamana Afinele sunt cele mai sanatoase fructe, cu .

Alimentul banal care poate fi foarte toxic. Majoritatea romanilor il au in frigider

Putini dintre noi, atunci cand cumparam un produs alimentar, ne uitam si pe eticheta sa vedem ce contine. il cumparam fie ca ne place gustul, fie ca e mai ieftin, sau chiar din obisnuinta. Ne putem proteja de mai multe pericole daca suntem putin mai atenti. Alimentul care poate fi foarte toxic Ketchupul este foarte .

Maseaza unghiile cu solutie de bicarbonat de sodiu. Trucul minune care te va uimi

Fiind folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, bicarbonatul de sodiu poate ajuta si in cazul in care aveti probleme cu unghiile. Aceasta solutie ieftina este la indemana oricui. Este un remediu natural pentru unghii fragile Toate femeile stiu ca o manichiura frumoasa reprezinta un aspect foarte important, indiferent de situatie. Ce este de .

Legumele minune care te slabesc daca le mananci des. Studiul care a dat peste cap ce stiau nutritionistii

Mananci mult si slabesti! Timp de patru ani, specialistii au urmarit pas cu pas rezultatele unei diete bogate in aceste alimente. Concluziile studiului sunt clare. Exista legume care, consumate des si in cantitati neasteptat de mari, te pot ajuta sa slabesti. Studiul ce a dat peste cap teoriile nutrisionistilor. Ce legume te pot ajuta sa .

Ce se va intampla cu facturile la gaze si energie. Vestea pe care toti romanii o asteptau!

Aflat inca la stadiul de proiect, un ordin ANRE ii obliga pe furnizorii de gaze si energie electrica sa ramburseze sumele incasate de la clientii care au platit anticipat pentru consumul estimat, daca diferenta dintre cat s-a platit pe estimat si cat s-a consumat, depaseste 100 de lei. Ce se intampla cu facturile la gaze .

De ce nu tin florile in vaza. Greseala pe care toti romanii o fac dupa ce pun buchetele in apa

Ca sa te bucuri mai mult timp de florile pe care le primesti sau pe care le cumperi pentru a-ti infrumuseta casa, este nevoie sa respecti cateva reguli simple. Florile la fir nu rezista in vaza mult timp. Mit sau realitate? Desi multa lume crede ca florariile au un secret bine pastrat pentru a mentine .

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )