Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASUS anunta cel mai scump monitor al companiei si e impresionant

Playtech Playtech,
ASUS anunta cel mai scump monitor al companiei si e impresionant

Daca ai visat vreodata la un monitor de gaming cu abilitati de top si suport pentru cele mai noi tehnologii, putine se compara cu noul ASUS ROG Swift PG27UQ. Majoritatea televizoarelor din magazine cu suport pentru continut 4K Ultra HD sunt compatibile si cu HDR sau High Dynamic Range. Cu toate acestea, numeri pe degete []. continuă pe Playtech

Cel mai izolat loc de pe planeta nu a scapat de poluare. Descoperirea socanta facuta de savanti

Point Nemo este cel mai izolat loc de pe planeta si se afla la o distanta de 2. 700 de km de cel mai apropiat uscat. Chiar si asa, nici aceasta zona nu a scapat de poluare. Ambarcatiuni care au participat la Vo.

Rusia a pus in aplicare, in secret, cel mai lung test cu racheta sol-aer

Armata rusa a desfasurat cel mai lung test cu racheta sol-aer, conform serviciilor de informatii americane. Sistemul antiaerian S-500, sol-aer, a lovit cu succes o tinta aflata la aproape 481 de km,.

Cel mai mare parc solar din Moldova, inaugurat la Bacioi

Cel mai mare parc solar fotovoltaic din Republica Moldova Parcul solar Fly Ren a fost inaugurat in comuna Bacioi. Acesta are o capacitate de 1 MW, este amplasat pe o suprafata de 2,5 ha si este construit din circa 400 de baterii fotovoltaice. Investitiile in parc sunt de circa 1 milion de euro si au fost suportate de doua companii italiene, transmite IPN, cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Cum arata si ce spune cel mai batran actor de filme pentru adulti din lume - FOTO

Japonezul Shigeo Tokuda, cel mai batran actor porno din lume, potrivit Guiness Book, spune ca dorinta sexuala este asemanatoare celorlalte nevoi primare, nevoia de somn sau de mancare, si este un semn al.

Cel mai mare cros dedicat epilepsiei din Romania. Medic: Exista inca diferente majore pe regiuni

Reteaua de telemedicina din Romania, Telepilepsy, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara. Manifestarea va debuta duminica, 26 mai, in Timisoara, iar in iunie va continua in alte noua orase.

Jim Carrey, aspru criticat pentru prestatia din ultimul sau film: Cel mai prost rol din cariera VIDEO

Cunoscutul actor Jim Carrey 56 de ani) a fost criticat pentru interpretarea din cel mai nou film al sau, thrillerul Dark Crimes, care a avut premiera luna aceasta in Statele Unite.

Caroline Wozniacki descrie experienta de a fi lider mondial: Ajungi pe cel mai nalt vrf si totul este la fel. Este deprimant

Caroline Wozniacki 2 WTA) traverseaza una dintre cele mai frumoase perioade ale carierei. A cucerit primul sau titlu de Grand Slam la inceputul acestui an Australian Open), revenind astfel si pe prima pozitie in clasamentul WTA dupa o pauza de sase ani. A petrecut patru saptamani pe cea mai inalta treapta a podiumului, fiind depasita de Simona Halep, insa daneza descrie experienta de a fi lider mondial astfel: Ajungi pe cel mai inalt varf si realizezi ca totul este la fel! Este deprimant! Viata continua pur si simplu.

Fujifilm X-T100 este cel mai nou mirrorless cu design retro si abilitati de top

In cazul in care pasiunea ta pentru fotografie nu este satisfacuta de smartphone-ul de top din buzunar, noul Fujifilm X-T100 are mari sanse sa faca fata tuturor exigentelor. in ultimele saptamani, au inceput sa circule pe internet mai multe speculatii legate de o noua camera foto din gama mirrorless a celor de la Fujifilm. Aparatul [].

El ii ia locul Printului Harry! Nepotul Dianei este cel mai ravnit burlac

Acum ca Printul Harry nu mai e disponibil, atentia s-a mutat pe verisorul lui, Louis Spencer. Acesta din urma a fost remarcat la nunta regala, care a avut loc pe 19 mai, el luand parte la ceremonia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )