Libnet.ro
UNICEF

11:17

Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Playtech Playtech,
Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Viorica Dancila a raspuns in cadrul ultimei conferinte de presa la o alta intrebare legata de matematica. De aceasta data, sefa PSD a fost intrebata care este Teorema lui Pitagora. Desi initial a refuzat sa raspunda la o astfel de intrebare, in cele din urma a preferat sa explice care este raspunsul. Viorica Dancila: Care . continuă pe Playtech

Ce a raspuns Viorica Dancila cand a fost intrebata daca are casca in ureche

Candidatul PSD a fost intrebat daca exista vreun prompter sau are casca in urechi. Viorica Dancila a sustinut ferm ca nicio vorba si ca ar fi o lipsa de respect. Ar fi o lipsa de respect. Nu exista.

Viorica Dancila, intrebata de teorema lui Pitagora. Raspunsul surprinzator al fostului premier

Vioricai Dancila i s-a pus o noua intrebare de matematica la a doua dezbatere cu jurnalistii. Fostul premier a fost intrebat despre teorema lui Pitagora, asta dupa ce, la conferinta anterioara, a fost.

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

Viorica Dancila, record in politica romaneasca. A raspuns la 250 de intrebari, intr-o conferinta maraton

Viorica Dancila a stabilit un nou record in politica romaneasca. Candidatul PSD la prezidentiale a vorbit 145 de minute la intalnirea cu jurnalistii din aceasta seara si a raspuns la 250 de intrebari.

Viorica Dancila, situatie tensionata in timpul dezbaterii. Ce a raspuns fostul premier cand a fost intrebat daca l-a angajat pe fiul sau la Curtea de Conturi

Viorica Dancila a primit o intrebare incomoda in timpul dezbateri. R: Ce le spuneti tinerilor care nu au avut norocul sa aiba o mama premier care sa ii angajeze la Curtea de Conturi? Nu eu l-am.

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza de la un jurnalist. Cum a raspuns

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza din partea unui jurnalist prezent la dezbaterea organizata de PSD. Jurnalistul a precizat ca si presedintele francez Emmanuel Macron a primit o provocare.

Ce le-a cerut Viorica Dancila jurnalistilor aflati in sala, in timpul dezbaterii. Va rog sa va uitati!

Viorica Dancila a sustinut, marti, o conferinta de presa de doua ore si jumatate, in cadrul careia a raspuns intrebarilor jurnalistilor. La un moment dat, candidatul PSD la alegerile prezidentiale le-a cerut celor prezenti sa ii verifice tocul de ochelari pentru a se asigura ca nu are casca sau microfon. Viorica Dancila le-a cerut jurnalistilor .

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

Viorica Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca, noteaza Hotnews. ro .

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )