Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Playtech Playtech,
Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice . continuă pe Playtech

Zhong Shanshan l-a detronat pe fondatorul Alibaba si a devenit cel mai bogat om din China Cum si-a facut averea miliardarul chinez

Fondatorul Alibaba, Jack Ma, a fost detronat din pozitia de cel mai bogat om din China, noul cel mai instarit chinez facandu-si banii intr-un mod mai putin asteptat, relateaza BBC.

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Cel mai bogat roman, seful UiPath: inceputul in afaceri in Romania a fost foarte deprimant. Antreprenorii tineri din IT ar putea sa se inspire de la Halep si Nastase

Fondatorul unicornului romanesc UiPath, Daniel Dines, considerat si cel mai bogat roman, a povestit marti, in cadrul unei conferinte, de ce crearea unei afaceri in Romania a fost extrem de dificila si chiar deprimanta, dar cum stilul haotic de aici l-a si ajutat pe alocuri. Mare fan al jucatorului de tenis Roger Federer, Dines crede ca si IT-ul romanesc ar trebui sa invete de la modele din tenis, unde Romania a demonstrat deja ca poate fi numarul unu mondial.

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Mexic: Cel mai gras om din lume in 2017 a invins coronavirusul

Desemnat cel mai gras om din lume in 2017 de Guinness World Records, mexicanul Juan Pedro Franco, care de atunci a slabit aproape 400 de kilograme, a reusit sa invinga Covid-19 contractat in urma cu o luna, potrivit AFP.

Cine este, de fapt, colonelul Bogdan Enescu, seful Jandarmeriei Romane

In ultima perioada, la nivelul structurilor statului apar tot mai multe cazuri de coruptie. Printre cele mai recente se numara si cel al colonelului Bogdan Enescu. Seful Jandarmeriei Romane este implicat intr-un dosar penal instrumentat de DNA. Cine este, de fapt, colonelul Bogdan Enescu, seful Jandarmeriei Romane Actualul sef al Jandarmeriei Romane, coloneul Bogdan Enesc, .

Cine este, de fapt, Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan

Saptamana trecuta, inregistrarea in care Nicusor Dan poarta o discutie in cadrul Primariei Sectorului 4 pentru a apara un afacerist a facut mare valva in zona politica. Audio-ul a fost facut public de Dana Budeanu, iar inregistrarea a fost realizata de Cristian Zarescu. Cine este, de fapt, Cristian Zarescu Alegerile Locale 2020 se apropie, iar .

CEL MAI MARE FURNIZOR DE PLATI ONLINE DIN CHINA Ant Group a primit aprobarea pentru listarea la Shanghai

Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, vineri, aprobarea STAR Market din Shanghai pentru lansarea ofertei publice initiale IPO), dupa care urmeaza sa isi inregistreze listarea la autoritatea de reglementare a pietei de capital din China. Potrivit unor surse citate de presa straina, compania se va prezenta saptamana aceasta si in fata comisiei de listari de la Hong Kong Stock Exchange HKEX).

CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

CFR Cluj si-a asigurat calificarea in faza play-off din Europa League, dupa ce a invins-o pe Djurgaden IF, in Suedia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, in minutul 55, cu o lovitura de cap. Ciprian Deac este cel care a pasat decisiv, cu o centrare perfecta din lovitura libera. Campioana .

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )