Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mexic: Cel mai gras om din lume in 2017 a invins coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 Mexic: Cel mai gras om din lume in 2017 a invins coronavirusul

Desemnat cel mai gras om din lume in 2017 de Guinness World Records, mexicanul Juan Pedro Franco, care de atunci a slabit aproape 400 de kilograme, a reusit sa invinga Covid-19 contractat in urma cu o luna, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Ultimele teste pentru spargatorul de gheata nuclear Arktika, cel mai puternic vas de acest tip din lume

Spargatorul de gheata nuclear Arktika, prezentata drept cea mai puternica nava de acest tip din lume si care ilustreaza ambitiile Rusiei in Arctica, a fost lansat marti in mare pentru ultimele doua saptamani de teste, inainte de a intra in serviciu, scrie AFP.

Huawei este cea mai verificata companie din lume, in materie de securitate cibernetica

Dupa cum a spus fostul CEO al NCSC din Marea Britanie, Ciaran Martin, Regatul Unit a adoptat cel mai dur si mai strict mecanism de supraveghere pentru Huawei. Raportul OB din Marea Britanie din 2019 a precizat in mod clar ca problemele identificate in raport erau fara legatura cu vreo interferenta din partea guvernului chinez dispozitivele Huawei nu au nicio portita de acces secreta).

De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata. Si tara in care oamenii consuma cel mai mult

Fara doar si poate, inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume, dar si deliciul preferat in special pe timp de vara. Aceasta imbraca o multime de arome si este prezenta pe toate continentele. De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata Dar inghetata are si multe secrete pe care e musai .

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

Reteta de tort diplomat cu visine. Cel mai savuros desert, usor de preparat

Vechiul tort diplomat inca face furori in randul gurmanzilor. Ai invitati si nu stii ce ar fi pe placul tuturor? Tortul acesta cu visine va fi mancat pe saturate, este usor de preparat si oricand alegerea potrivita. Reteta de tort diplomat cu visine. Secretul pentru cel mai bun desert Sezonul visinelor aduce in prim-plan cele .

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Istoria Pasajului Ciurel. Cel mai controversat proiect al momentului din Bucuresti

Cel mai important proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Capitala, asa cum l-a numit Gabriela Firea, a fost inaugurat pe 19 septembrie 2020, la ora 07:00. Putini bucuresteni stiu, insa, care este istoria Pasajului Ciurel din Capitala. Istoria Pasajului Ciurel incepe in 2006 in anul 2006, Pasajul Ciurel aparea, pentru prima oara, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )