Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum rezolvi rapid, cu o aplicatie, chiar si cel mai greu sudoku

Playtech Playtech,
Cum rezolvi rapid, cu o aplicatie, chiar si cel mai greu sudoku

Amatorii jocurilor de sudoku sunt ahtiati dupa provocari din ce in ce mai complexe, dar uneori isi pierd rabdarea, iar o noua aplicatie le vine in ajutor. Totul pleaca de la iOS 11 si ARKit. La momentul dezvaluirii iOS 11 in cadrul WWDC in aceasta vara, cei de la Apple au insistat foarte mult pe []. continuă pe Playtech

Cel mai greu lucru din lume

Stiti care e? Eu credeam ca va fi greu sa-i schimb scoala, ca tranzitia va fi grea, ca mutarea il poate afecta, dar nu Nu! Asta n-a fost greu! Telefonul care avea sa ma anunte ca bunicul lui tocmai a incetat din viata a fost, cu adevarat, cel mai greu lucru.

OECD: Economia mondiala va inregistra, in 2017, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sase ani

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a mentinut prognoza de crestere economica pentru acest an la 3,5% - cel mai rapid ritm de avans din 2011 - si a imbunatatit usor estimarile privind evolutia economiei mondiale in 2018, de la 3,6% la 3,7%, transmite Reuters, conform Agerpres.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrala si de Est

Superbet a castigat premiul pentru Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est in cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiaza cei mai performanti operatori in domeniul pariurilor sportive.

Un barbat din Rusia a fost retinut in urma protestelor fata de cel mai recent film despre tarul Nicolae al II-lea

Un barbat din Rusia a fost arestat, fiind suspectat ca ar fi incercat sa intimideze reprezentanti ai cinematografelor pentru a impiedica prezentarea celui mai recent film despre tarul Nicolae al II-lea.

Londra: Uber isi pierde licenta in cel mai mare fief al sau!

Uber nu va mai putea opera pe strazile Londrei dupa 30 septembrie, data cand ii expira licenta, a anuntat autoritatea Transport for London TfL) care a refuzat sa ii reinnoiasca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )