Libnet.ro
UNICEF

00:07

Schimbarea WhatsApp pentru toti utilizatorii. Ce vei putea face acum

Playtech Playtech,
Schimbarea WhatsApp pentru toti utilizatorii. Ce vei putea face acum

WhatsApp vine cu o noua surpriza pentru utilizatorii aplicatiei. Reprezentantii Facebook au anuntat ca utilizatorii aplicatiei de mesagerie vor putea efectua achizitii de bunuri si servicii din interiorul aplicatiei. Ce vor putea face acum utilizatorii WhatsApp in felul acesta, WhatsApp va permite companiilor sa isi vanda produsele in interiorul aplicatiei, prin intermediul Facebook Shops, un . continuă pe Playtech

Facebook, WhatsApp si YouTube, pe lista neagra: acest avertisment e pentru toti utilizatorii

Cercetarile recente realizate de Kaspersky au prezentat serviciile web pe care angajatii companiilor mici si mijlocii le acceseaza cel mai frecvent in timp ce lucreaza. Printre acestea se.

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Kaufland are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii, in contextul pandemiei

Kaufland a venit cu o precizare importanta pentru toti clientii, in contexul pandemiei provocate de COVID-19. Reprezentantii retailer-ului german le-au recomandat oamenilor sa utilizeze cardul digital de pe.

VIDEO Politia Capitalei, despre schimbarea sefului Politiei din Centrul Vechi: Structura face obiectul unor verificari dupa o petrecere pe strada in Centrul Vechi

Politia Capitalei motiveaza schimbarea din functie a sefului Politiei din Centrul Vechi, comisarul sef Cristian Ghica, de faptul ca structura de politie pe care acesta o conducea face obiectul unor verificari cu privire la managementul unei situatii inregistrate in cursul saptamanii trecute.

Andra, un mesaj pentru toti romanii: Faceti-va bagajele si hai Va invit sa zburam, sa vedem lumea intreaga (VIDEO)

Andra a lansat joi piesa Barcelona, melodie pe care o dedica tuturor fanilor sai. Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, prin care ii indeamna pe toti romanii sa o.

Se intampla la ANAF: masini la preturi de nimic pentru toti romanii. Ce modele de top costa uimitor de putin

ANAF are vesti excelente pentru romani. Scoate la vanzare masini cu preturi foarte mici. Ai astfel ocazia sa pui mana pe un model al marcii pe care o preferi. Iata cum arata oferta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )