Libnet.ro
UNICEF

11:30

UE vine cu cea mai proasta veste despre vaccinul anti-covid. Ce se va intampla cu dozele pentru milioane de oameni

Playtech Playtech,
UE vine cu cea mai proasta veste despre vaccinul anti-covid. Ce se va intampla cu dozele pentru milioane de oameni

In cadrul unei reuniuni interne, oficialii europeni au declarat ca, pana in anul 2022, doar o parte din populatia Uniunii Europene va fi imunizata impotriva noului coronavirus, in conditiile in care vaccinurile pe care UE si le asigura ar putea sa nu fie eficiente sau sa nu fie destule, transmite agentia de presa Reuters. Uniunea . continuă pe Playtech

Trecem la ora de iarna: 25 octombrie, cea mai lunga zi din 2020. Ce spun medicii despre efectele asupra sanatatii

In acest an, trecerea la ora de iarna se va face in ultimul weekend din octombrie, mai exact in noaptea dintre 24 si 25 octombrie. Astfel, ora 4. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 3. Duminica, 25 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.

Ce a spus Gogoase din Trasnitii dupa cea mai dificila operatie din viata. Prima reactie emotionanta

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul lui Costel Gogoase din productia TV Trasnitii difuzata Prima TV, a fost diagnosticat recent cu cancer la rinichi. El a fost operat, iar interventia a fost un succes, a asigurat prietenul sau, actorul Catalin Marin. Catalin Marin, despre starea lui Zamfirescu Gogoase) dupa cea mai dificila operatie din viata .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Localitatile din Prahova cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Prefectura Prahova a dat publicitatii lista localitatilor cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Burrito mexican, reteta autentica. E cea mai buna alegere pentru pranz

Inainte de burrito-ul modern, popoarele Mesoamericane din Mexic foloseau tortilla din faina de porumb pentru a infasura diferite alimente. Din punct de vedere istoric, cei care erau mai aproape de burrito-ul modern erau anticele popoare Pueblo din sud-vestul SUA. Astazi, preparatul se poate gati cu o multitudine de umpluturi din legume si carne. Reteta autentica .

EUROSTAT: Belgia si Romania, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 801. 700 persoane cu varsta de peste 15 ani lucrau in domeniul sportului si in sectorul de fitness in trimestrul doi din 2020, reprezentand 0,4% din totalul locurilor de munca, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului fiind in Belgia si Romania, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

JOE BIDEN: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru SUA, China este un competitor

Candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a declarat intr-un interviu difuzat duminica la postul CBS News, ca Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii tarii sale, iar China - principalul competitor al Statelor Unite, informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Huawei Mate 40 Pro este telefonul cu cea mai buna camera foto, conform DxOMark

Cel mai nou smartphone flagship din portofoliul Huawei, ocupa primul loc in cel mai recent clasament realizat de DxOMark, fiind echipat cu cea mai buna camera mobila disponibila pe piata, conform site-ului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )