Libnet.ro
UNICEF

12:45

Trecem la ora de iarna: 25 octombrie, cea mai lunga zi din 2020. Ce spun medicii despre efectele asupra sanatatii

Adevărul Adevărul,
Trecem la ora de iarna: 25 octombrie, cea mai lunga zi din 2020. Ce spun medicii despre efectele asupra sanatatii

In acest an, trecerea la ora de iarna se va face in ultimul weekend din octombrie, mai exact in noaptea dintre 24 si 25 octombrie. Astfel, ora 4. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 3. Duminica, 25 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore. continuă pe Adevărul

Ora de iarna 2020. Romania trece la ora de iarna in cea mai lunga zi din an

Ora de iarna 2020. in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2020, Romania trece la ora de iarna, astfel ca ora 04. 00 devine ora 03. 00, motiv pentru care ziua de 25 octombrie devine cea mai lunga zi din an.

Trecem la ora de iarna in weekend. Prognoza meteo indica temperaturi peste 20 de grade Celsius

Vremea urmeaza sa se incalzeasca, meteorologii indicand temperaturi peste 20 de grade pentru acest final de saptamana. in noaptea de sambata spre duminica, se va trece la ora de iarna.

AVANPREMIERA Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu Despre destin. Un dialog (teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor

Din 11 noiembrie, va aparea in librarii volumul Despre destin. Un dialog teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor, de Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu. Adevarul prezinta, in avanpremiera, un fragment din cartea publicata de Editura Humanitas.

Organismul romanilor, afectat grav in aceasta seara. Ce se intampla sambata, pe 24 octombrie

Ceasurile se dau inapoi in acest weekend. Noaptea de 24 spre 25 octombrie va fi, practic, cea mai lunga din acest an, pentru ca ora 4:00 va deveni ora 3:00. Ora de iarna 24 octombrie 2020. Trecerea ne poate afecta organismul in ciuda faptului ca la nivel european s-a decis renuntarea la schimbarea orei, hotararea .

Marturia impresionanta a unui salvamontist implicat in cea mai grea actiune de salvare din ultimii zece ani: A urmat o asteptare lunga si obositoare

Noaptea de 21 spre 22 octombrie 2020 va ramane cu siguranta in istoria Salvamont Prahova drept una in care salvatori din Busteni si Sinaia au participat la cea mai grea actiune de salvare din ultimii zece ani, dupa cum marturiseste unul dintre participanti.

ANAF a facut cea mai mare schimbare. Toti romanii sunt cu ochii pe el acum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a lansat ieri, 25 octombrie un nou site. Ministrul Florin Citu anunta inca de de la inceputul acestui an ca site-ul ANAf va fi schimbat. Din nefericire, noul site al ANF nu a suferit schimbari de substanta, ci doar o interfata care se vrea mai prietenoasa pe prima pagina.

Horoscop 25 octombrie 2020. Zodia care azi aplaneaza razboiul, isi deschide sufletul si iubeste inamicul

Luna din zodia Varsator formeaza un careu cu Mercur retrograd din Scorpion si Uranus retrograd din Taur, din cauza caruia zodiile Taur, Leu, Scorpion si Varsator ar putea sa nu aiba azi, 25 octombrie 2020, prea multe momente de bucurie. Pe de alta parte, o zodie isi gaseste echilibrul si invata una dintre cele mai .

Cresc taxele in Romania?! Ce se intampla dupa 25 octombrie

Astazi, ministrul Finantelor Florin Citu a spus ca Guvernul va adopta maine o ordonanta de urgenta pentru prelungirea facilitatilor fiscale dupa 25 octombrie. Ce se va intampla cu taxele. Ce se intampla cu taxele dupa 25 octombrie Potrivit ministrului Florin Citu, maine se va adopta o OUG prin care va prelungi facilitatile fiscale actuale. El .

PE 25 OCTOMBRIE: Start la concursul de sculptura pentru realizarea statuii regelui Mihai I, amplasata la Sinaia

Concursul international de sculptura pentru realizarea statuii regelui Mihai I care va fi amplasata la Sinaia va fi lansat pe 25 octombrie, intr-o ceremonie care va avea loc in Capitala, a anuntat vineri Asociatia pentru Patrimoniul Regal Peles, potrivit News.

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )