Libnet.ro
UNICEF

18:00

Hong Kong: Donald Trump promite o riposta pana la sfarsitul saptamanii

Hotnews Hotnews,
 Hong Kong: Donald Trump promite o riposta pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele american, Donald Trump, a promis sa anunte pana la sfarsitul saptamanii masuri foarte interesante ca raspuns la controversatul proiect de lege al Chinei care incalca autonomia Hong Kongului, transmite AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Presedintele SUA ameninta din nou China in legatura cu ultimul sau asalt asupra Hong Kongului: Pregatesc ceva chiar in acest moment

Donald Trump promite sa anunte pana la sfarsitul acestei saptamani riposta sa fata de controversatul proiect de lege al securitatii nationale pe care China vrea sa-l impuna Hong Kongului si avertizeaza ca aceasta initiativa poate duce la pierderea statutului de piata financiara internationala al fostei colonii britanice, relateaza AFP.

China renunta la tinta PIB, dar ia in vizor preluarea controlului in Hong Kong

Legile de securitate propuse de China pentru Hong Kong ar da posibilitatea stabilirii de baze operationale pentru serviciile secrete chineze * Impunerea legilor ridica semne de intrebare cu privire la autonomia si viitorul orasului ca hub financiar China a decis sa renunte anul acesta la tinta de crestere a PIB, pe fondul devastarii economice cauzate de pandemia de Covid-19, insa factorii de decizie de la Beijing au luat in vizor o alta tinta pentru 2020, si anume readucerea Hong-Kong-ului sub control chinezesc dupa ce eforturile de anul trecut au fost blocate de activistii anti-China, relateaza agentiile de presa internationale.

SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong o legea securitatii nationale

Consilierul american pentru securitate nationala Robert OBrien a avertizat ca Washingtonul va impune sanctiuni Hong Kong-ului si Chinei daca Beijingul impune o lege a securitatii nationale asupra acestui teritoriu, spunand ca aceasta va insemna o preluare a acestuia, relateaza dpa. FOTO VIDEO Gloantele de cauciuc, gazele lacrimogene si tunurile cu apa s-au intors la Hong Kong Sute de persoane au protestat fata de intentia Chinei de a impune o noua lege a securitatii .

FOTO VIDEO Gloantele de cauciuc, gazele lacrimogene si tunurile cu apa s-au intors la Hong Kong Sute de persoane au protestat fata de intentia Chinei de a impune o noua lege a securitatii

Politia din Hong Kong a folosit gaze lacrimogene duminica pentru a dispersa mii de oameni care au participat la un protest neautorizat fata de planul Beijingului de a impune o noua legislatie privind securitatea nationala in Hong Kong dupa protestele pro-democratie de anul trecut, potrivit AFP. Multi se tem ca legislatia ar fi o lovitura fatala pentru gradul ridicat de autonomie promis de Beijing, cum a avertizat vineri Mike Pompeo.

SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong legea securitatii nationale

Consilierul american pentru securitate nationala Robert O and Brien a avertizat ca Washingtonul va impune sanctiuni Hong Kong-ului si Chinei daca Beijingul impune o lege a securitatii nationale asupra acestui teritoriu, spunand ca aceasta va insemna o preluare a acestuia.

Noi violente in Hong Kong, din cauza legislatiei pentru securitate nationala propuse de Beijing. Politia a facut scut in jurul Consiliului Legislativ si a dispersat multimea cu gaze lacrimogene si sute de arestari (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folost gaze lacrimogene pentru a dispersa protestarii adunati in inima hubului financiar global, miercuri, si a arestat in jur de 240 de persoane, in conditiile in care manifestatiile.

VIDEO Noi proteste in Hong Kong: Politia a tras cu bile cu piper pentru a dispersa protestatarii

Politia din Hong Kong a tras, miercuri, cu bile cu piper pentru a dispersa protestatarii, in timp ce parlamentarii s-au strans pentru a dezbate o noua legislatie care ar incrimina insultarea imnului national, relateaza AFP si Reuters.

Noi tensiuni in Hong Kong: fortele de ordine au facut uz de gaze lacrimogene impotriva manifestantilor pro-democratie

Fortele antirevolta din Hong Kong a facut uz, miercuri, de gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestantii care au iesit in strada sa protesteze fata de proiectul de lege privind securitatea nationala pe care regimul comunist de la Beijing vrea sa-l impuna fostei colonii britanice.

Guvernatoarea din Hong Kong apara proiectele de lege pe securitate nationala propuse de Beijing. Niciun motiv sa ne facem griji, spune Carrie Lam, dupa ce orasul a fost marcat de noi proteste violente

Carrie Lam, guvernatoarea din Hong Kong, a afirmat marti ca proiectele de lege de securitate nationala propuse de Beijing nu vor afecta drepturile si libertatile locuitorilor, si a facut un apel catre.

Proiectele de lege pentru securitate nationala din Hong Kong, aparate de oficialii Chinei comuniste. Orasul a fost traversat, duminica, de noi proteste pro-democratie (VIDEO)

Reprezentanta afacerilor externe chineze in Hong Kong si seful orasului pe zona de securitate au aparat, luni, proiectele de lege de siguranta nationala, ocazie cu care au descris anumite actiuni din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )