Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong legea securitatii nationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong legea securitatii nationale

Consilierul american pentru securitate nationala Robert O and Brien a avertizat ca Washingtonul va impune sanctiuni Hong Kong-ului si Chinei daca Beijingul impune o lege a securitatii nationale asupra acestui teritoriu, spunand ca aceasta va insemna o preluare a acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong o legea securitatii nationale

Consilierul american pentru securitate nationala Robert OBrien a avertizat ca Washingtonul va impune sanctiuni Hong Kong-ului si Chinei daca Beijingul impune o lege a securitatii nationale asupra acestui teritoriu, spunand ca aceasta va insemna o preluare a acestuia, relateaza dpa. FOTO VIDEO Gloantele de cauciuc, gazele lacrimogene si tunurile cu apa s-au intors la Hong Kong Sute de persoane au protestat fata de intentia Chinei de a impune o noua lege a securitatii .

China |Activistii doresc organizarea unui mars in semn de protest impotriva planurilor Beijing-ului de a impune legislatia nationala de securitate in Hong Kong

Planurile Beijing-ului de a impune legislatia nationala de securitate in Hong Kong, care se bucura de un grad de autonomie, a dat nastere mai multor nemultumiri, iar in acest context, activistii doresc sa.

Hong Kong |Sute de oameni au protestat fata de planurile Chinei de a impune o lege de securitate nationala. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene (VIDEO)

In contextul in care, Beijing-ul vrea sa impuna in Hong Kong o noua lege de securitate nationala, sute de persoane au iesit sa protesteze fata de acest plan. Politia s-a folosit de gaze lacrimogene pentru a .

FOTO VIDEO Gloantele de cauciuc, gazele lacrimogene si tunurile cu apa s-au intors la Hong Kong Sute de persoane au protestat fata de intentia Chinei de a impune o noua lege a securitatii

Politia din Hong Kong a folosit gaze lacrimogene duminica pentru a dispersa mii de oameni care au participat la un protest neautorizat fata de planul Beijingului de a impune o noua legislatie privind securitatea nationala in Hong Kong dupa protestele pro-democratie de anul trecut, potrivit AFP. Multi se tem ca legislatia ar fi o lovitura fatala pentru gradul ridicat de autonomie promis de Beijing, cum a avertizat vineri Mike Pompeo.

China: Legea securitatii nationale pentru Hong Kong care interzice secesiunea, amestecul strain si terorismul

Parlamentul chinez a anuntat joi ca va adopta in urmatoarele zile o lege care protejeaza securitatea nationala in Hong Kong si care va interzice in fapt secesiunea, amestecul strain si terorismul, potrivit AFP. O mare parte a populatiei din Hong Kong considera legea o amenintare la drepturile lor.

Pompeo: Legea securitatii chineze va fi o lovitura fatala pentru autonomia Hong Kong-ului (Pompeo)

Legea securitatii nationale pe care China doreste sa o impuna pentru ocolirea procesului legislativ din Hong Kong ar fi o lovitura fatala pentru gradul ridicat de autonomie promis de Beijing, a avertizat vineri Mike Pompeo, potrivit AFP.

Hong Kong. Parlamentari si activisti pro democratie se tem pentru viitor

Parlamentari si activisti pro-democratie din Hong Kong se tem ca decizia Chinei de a adopta o noua l.

Proteste la Hong Kong din cauza legii securitatii nationale pe care China intentioneaza sa o impuna. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene

Politia din Honk Kong a recurs la gaze lacrimogene pentru a incerca sa disperseze sute de persoane care au incalcat o interdictie de a manifesta pentru a defila impotriva proiectului Beijingului de a impune o lege privind securitatea nationala.

Proteste la Hong Kong din cauza legii securitatii nationale

Politia din Honk Kong a recurs la gaze lacrimogene pentru a incerca sa disperseze sute de persoane care au incalcat o interdictie de a manifesta pentru a defila impotriva proiectului Beijingului de a impune o lege privind securitatea nationala.

NOILE RESTRICTII PREGATITE DE CHINA PENTRU HONG KONG Revocarea de catre SUA a statutului special al fostei colonii britanice

Noile restrictii pentru securitate nationala impuse de Beijing Hong Kongului ar putea duce la revocarea de catre Statele Unite a statutului special al fostei colonii britanice, o masura care ar avea implicatii comerciale si de investitii mari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )