Libnet.ro
UNICEF

06:46

SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong o legea securitatii nationale

Hotnews Hotnews,
 SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong o legea securitatii nationale

Consilierul american pentru securitate nationala Robert OBrien a avertizat ca Washingtonul va impune sanctiuni Hong Kong-ului si Chinei daca Beijingul impune o lege a securitatii nationale asupra acestui teritoriu, spunand ca aceasta va insemna o preluare a acestuia, relateaza dpa. FOTO VIDEO Gloantele de cauciuc, gazele lacrimogene si tunurile cu apa s-au intors la Hong Kong Sute de persoane au protestat fata de intentia Chinei de a impune o noua lege a securitatii . continuă pe Hotnews

SUA ameninta cu sanctiuni daca Beijingul impune in Hong Kong legea securitatii nationale

Consilierul american pentru securitate nationala Robert O and Brien a avertizat ca Washingtonul va impune sanctiuni Hong Kong-ului si Chinei daca Beijingul impune o lege a securitatii nationale asupra acestui teritoriu, spunand ca aceasta va insemna o preluare a acestuia.

China |Activistii doresc organizarea unui mars in semn de protest impotriva planurilor Beijing-ului de a impune legislatia nationala de securitate in Hong Kong

Planurile Beijing-ului de a impune legislatia nationala de securitate in Hong Kong, care se bucura de un grad de autonomie, a dat nastere mai multor nemultumiri, iar in acest context, activistii doresc sa.

Hong Kong |Sute de oameni au protestat fata de planurile Chinei de a impune o lege de securitate nationala. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene (VIDEO)

In contextul in care, Beijing-ul vrea sa impuna in Hong Kong o noua lege de securitate nationala, sute de persoane au iesit sa protesteze fata de acest plan. Politia s-a folosit de gaze lacrimogene pentru a .

FOTO VIDEO Gloantele de cauciuc, gazele lacrimogene si tunurile cu apa s-au intors la Hong Kong Sute de persoane au protestat fata de intentia Chinei de a impune o noua lege a securitatii

Politia din Hong Kong a folosit gaze lacrimogene duminica pentru a dispersa mii de oameni care au participat la un protest neautorizat fata de planul Beijingului de a impune o noua legislatie privind securitatea nationala in Hong Kong dupa protestele pro-democratie de anul trecut, potrivit AFP. Multi se tem ca legislatia ar fi o lovitura fatala pentru gradul ridicat de autonomie promis de Beijing, cum a avertizat vineri Mike Pompeo.

China: Legea securitatii nationale pentru Hong Kong care interzice secesiunea, amestecul strain si terorismul

Parlamentul chinez a anuntat joi ca va adopta in urmatoarele zile o lege care protejeaza securitatea nationala in Hong Kong si care va interzice in fapt secesiunea, amestecul strain si terorismul, potrivit AFP. O mare parte a populatiei din Hong Kong considera legea o amenintare la drepturile lor.

Pompeo: Legea securitatii chineze va fi o lovitura fatala pentru autonomia Hong Kong-ului (Pompeo)

Legea securitatii nationale pe care China doreste sa o impuna pentru ocolirea procesului legislativ din Hong Kong ar fi o lovitura fatala pentru gradul ridicat de autonomie promis de Beijing, a avertizat vineri Mike Pompeo, potrivit AFP.

Hong Kong. Parlamentari si activisti pro democratie se tem pentru viitor

Parlamentari si activisti pro-democratie din Hong Kong se tem ca decizia Chinei de a adopta o noua l.

Proteste la Hong Kong din cauza legii securitatii nationale pe care China intentioneaza sa o impuna. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene

Politia din Honk Kong a recurs la gaze lacrimogene pentru a incerca sa disperseze sute de persoane care au incalcat o interdictie de a manifesta pentru a defila impotriva proiectului Beijingului de a impune o lege privind securitatea nationala.

Proteste la Hong Kong din cauza legii securitatii nationale

Politia din Honk Kong a recurs la gaze lacrimogene pentru a incerca sa disperseze sute de persoane care au incalcat o interdictie de a manifesta pentru a defila impotriva proiectului Beijingului de a impune o lege privind securitatea nationala.

NOILE RESTRICTII PREGATITE DE CHINA PENTRU HONG KONG Revocarea de catre SUA a statutului special al fostei colonii britanice

Noile restrictii pentru securitate nationala impuse de Beijing Hong Kongului ar putea duce la revocarea de catre Statele Unite a statutului special al fostei colonii britanice, o masura care ar avea implicatii comerciale si de investitii mari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )