Libnet.ro
UNICEF

23:15

Hong Kong: Angajatul consulatului britanic ar fi fost arestat pentru ca a apelat la o prostituata

România Liberă România Liberă,
Hong Kong: Angajatul consulatului britanic ar fi fost arestat pentru ca a apelat la o prostituata

Angajatul consulatului britanic din Hong Kong, arestat de autoritatile chineze la inceputul luni Au. continuă pe România Liberă

Angajatul consulatului britanic la Hong Kong a fost arestat

Angajatul Consulatului Marii Britanii la Hong Kong, dat disparut in China continentala la inceputul lui august, a fost arestat din cauza ca a solicitat prostituate, potrivit presei chineze, o acuzatie respinsa vineri de familia tanarului, relateaza AFP.

Presa chineza spune ca angajatul Consulatului Marii Britanii din Hong Kong a fost arestat pentru ca a mers la prostituate

Angajatul Consulatului Marii Britanii in Hong Kong, disparut in China continentala la inceputul acestei luni, a fost arestat pentru ca a apelat la serviciile unor prostituate, scrie presa chineza. Familia barbatului respinge afirmatiile.

Hong Kong: Un consular britanic a fost arestat

Ministerul de Externe britanic a comunicat marti ca incearca sa obtina informatii suplimentare despr.

Hong Kong: Sefa executivului doreste o platforma pentru dialog

Seful guvernului delegat din Hong Kong, Carrie Lam, doreste disponibilitatea pentru dialog, in c.

Si-a violat fiica minora timp de doi ani. Barbatul din Vrancea a fost arestat

Un barbat in varsta de 43 de ani, din Gugesti, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minora, pe parcursul a doi ani, a informat, vineri,.

A fost arestat din cauza unei obsesii extrem de ciudate. E de-a dreptul socant ce le-a facut victimelor sale

Un batran din Florida a fost arestat pentru ca a incercat sa castreze un barbat .

Adrian Nastase, dupa ce Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, a fost arestat: Era sustinator inrait a lui Traian Basescu

Adrian Nastase a avut o prima reactie dupa ce Bogdan Draghici a fost arestat pentru violarea unei minore. Fostul premier sustine ca acesta era un frevent sustinator a lui Traian Basescu. Bogdan.

Beijingul anunta plasarea in detentie pe o perioada de 15 zile a unui angajat al consulatului britanic la Hong Kong dat disparut la 8 august

Guvernul chinez a confirmat miercuri plasarea in detentie a unui angajat al Consulatului Marii Britanii la Hong Kong, care a fost disparut la 8 august, inr-un context tensionat din cauza manifestatiilor in fosta colonie britanica, relateaza AFP.

China a rapit un membru al echipei diplomatice britanice din Hong Kong.E o problema pur interna a Chinei

Un anagajat al consulatului britanic din Hong Kong, care fusese dat disparut de peste doua saptamani, a fost de fapt retinut de autoritatile chineze in timp ce se intorcea acasa, informeaza CNN, care-l.

Angajat al Consulatului Marii Britanii din Hong Kong, arestat in China

Un angajat de la Consulatul Marii Britanii din Hong Kong a fost retinut de catre autoritatile chineze de pe continent, atunci cand se intorcea in oras, potrivit The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )