Libnet.ro
UNICEF

12:45

Hong Kong: Zeci de mii de oameni s-au adunat in fata consulatului american pentru a-i cere ajutorul lui Trump

Hotnews Hotnews,
 Hong Kong: Zeci de mii de oameni s-au adunat in fata consulatului american pentru a-i cere ajutorul lui Trump

Protestatarii din Hong Kong cer sprijinul lui Donald Trump pentru incheierea celor trei luni de confruntari cu fortele de ordine, scrie Business Insider. continuă pe Hotnews

Hong Kong: Proteste noi dupa ce legea privind extradarea a fost retrasa

Mii de persoane s-au adunat in apropierea sectiei de politie Mong Kok din Hong Kong si cer dezvaluir.

Hong Kong: Noi proteste dupa ce liderul Carrie Lam a retras proiectul de lege privind extradarea

Mii de persoane s-au adunat, vineri seara, in apropierea sectiei de politie Mong Kok din Hong Kong si cer dezvaluirea inregistrarilor facute de camerele de supraveghere pentru a demonstra faptul ca fortele de ordine au folosit abuziv violenta in ultimele luni asupra protestatarilor.

Hong Kong - Sute de demonstranti, mars spre Consulatul american

Sute de demonstranti din Hong Kong s-au adunat duminica dimineata si au pornit intr-un mars spre Consulatul american, cerand presedintelui Donald Trump sa elibereze orasul controlat de China, informeaza Reuters.

HONG KONG: Gaze lacrimogene pentru dispersarea manifestantilor care au ridicat baricade si au vandalizat statii de metrou

Fortele de ordine din Hong Kong au folosit, duminica seara, gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii care au ridicat baricade si au vandalizat statii de metrou.

Merkel merge intr-o vizita in China, pe fondul tensiunilor dintre cele doua state. Liderii miscarii de protest din Hong Kong ar fi vrut sa se intalneasca cu cancelarul Germaniei

Cancelarul german Angela Merkel va efectua joi o vizita oficiala in China, care va dura trei zile si in cadrul careia este asteptata sa discute despre protestele din Hong Kong si despre conflictul comercial intre Washington si Beijing. Liderii miscarii de protest din Hong Kong au cerut si ei sa se intalneasca cu liderul european.

Hong Kong: Gaze lacrimogene pentru dispersarea manifestantilor care au ridicat baricade

Fortele de ordine din Hong Kong au folosit, duminica seara, gaze lacrimogene pentru a dispersa manif.

Angela Merkel a declarat ca drepturile si libertatile cetatenilor din Hong Kong trebuie garantate dupa intalnirea cu premierul chinez Li Keqiang

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca drepturile si libertatile cetatenilor din Hong Kong trebuie garantate dupa intalnirea cu premierul chinez Li Keqiang, la Beijing. Declaratia a fost.

Politia din Hong Kong, pe pozitii pentru a apara aeroportul de protestatari

Politia din Hong Kong verifica sambata mijloacele de transport care merg spre aeroportul Chek Lap Kok, dupa ce protestatarii, care au avut confruntari violente cu politia in noaptea de vineri, au anuntat ca vor sa blocheze din nou activitatea aeroportuara.

Politia din Hong Kong, pe pozitii pentru a apara aeroportul de protestatari. Noi demonstratii, sambata

Politia din Hong Kong verifica sambata mijloacele de transport care merg spre aeroportul Chek Lap Kok, dupa ce protestatarii, care au avut confruntari violente cu politia in noaptea de vineri, au anuntat ca vor sa blocheze din nou activitatea aeroportuara.

Fitch a retrogradat ratingul Hong Kong, centrul financiar se pregateste de o noua serie de proteste in weekend

Fitch a retrogradat vineri ratingul Hong Kong de la AA+ la AA, anuntul agentiei venind dupa luni de revolte si proteste in centrul financiar asiatic, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )