Libnet.ro
UNICEF

16:45

Politia din Hong Kong, pe pozitii pentru a apara aeroportul de protestatari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politia din Hong Kong, pe pozitii pentru a apara aeroportul de protestatari

Politia din Hong Kong verifica sambata mijloacele de transport care merg spre aeroportul Chek Lap Kok, dupa ce protestatarii, care au avut confruntari violente cu politia in noaptea de vineri, au anuntat ca vor sa blocheze din nou activitatea aeroportuara. continuă pe Ziarul Bursa

Politia din Hong Kong, pe pozitii pentru a apara aeroportul de protestatari. Noi demonstratii, sambata

Politia din Hong Kong verifica sambata mijloacele de transport care merg spre aeroportul Chek Lap Kok, dupa ce protestatarii, care au avut confruntari violente cu politia in noaptea de vineri, au anuntat ca vor sa blocheze din nou activitatea aeroportuara.

Merkel merge intr-o vizita in China, pe fondul tensiunilor dintre cele doua state. Liderii miscarii de protest din Hong Kong ar fi vrut sa se intalneasca cu cancelarul Germaniei

Cancelarul german Angela Merkel va efectua joi o vizita oficiala in China, care va dura trei zile si in cadrul careia este asteptata sa discute despre protestele din Hong Kong si despre conflictul comercial intre Washington si Beijing. Liderii miscarii de protest din Hong Kong au cerut si ei sa se intalneasca cu liderul european.

O romanca din Hong-Kong ar putea lansa pe piata un ruj de 1 milion de dolari! De ce autoritatile din Asia le solicita femeilor sa-si schimbe pozele din actele oficiale, dupa ce isi fac operatii estetice

EXCLUSIV ONLINE Romanca Narcisa Pheres, CEO-ul unei mari companii de bijuterii din Hong Kong, a primit o oferta incredibila de a crea un ruj-bijuterie cu diamante care urma sa fie vandut cu un milion de dolari.

Angela Merkel a declarat ca drepturile si libertatile cetatenilor din Hong Kong trebuie garantate dupa intalnirea cu premierul chinez Li Keqiang

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca drepturile si libertatile cetatenilor din Hong Kong trebuie garantate dupa intalnirea cu premierul chinez Li Keqiang, la Beijing. Declaratia a fost.

UPDATE Guvernul din Hong Kong retrage oficial proiectul privind extradarea care a declansat proteste masive

Liderul de la Hong Kong, Carrie Lam, a anuntat ca proiectul de lege controversat cu privire la extradarile in China a fost retras definitiv, dupa ce proiectul de lege a aruncat statul semiautonom in cea mai mare criza politica din ultimele decenii, relateaza Reuters.

Hong Kong: Noi proteste dupa ce liderul Carrie Lam a retras proiectul de lege privind extradarea

Mii de persoane s-au adunat, vineri seara, in apropierea sectiei de politie Mong Kok din Hong Kong si cer dezvaluirea inregistrarilor facute de camerele de supraveghere pentru a demonstra faptul ca fortele de ordine au folosit abuziv violenta in ultimele luni asupra protestatarilor.

Hong Kong: Proteste noi dupa ce legea privind extradarea a fost retrasa

Mii de persoane s-au adunat in apropierea sectiei de politie Mong Kok din Hong Kong si cer dezvaluir.

Fitch a retrogradat ratingul Hong Kong, centrul financiar se pregateste de o noua serie de proteste in weekend

Fitch a retrogradat vineri ratingul Hong Kong de la AA+ la AA, anuntul agentiei venind dupa luni de revolte si proteste in centrul financiar asiatic, transmite Reuters.

Zara sprijina integritatea si suveranitatea Chinei. Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume dezminte informatiile cum ca ar sustine protestele din Hong Kong

Zara a anuntat, miercuri, ca sprijina integritatea si suveranitatea teritoriala a Chinei, precum si ca a fost intotdeauna un sustinator al logicii o tara, doua sisteme, sub care functioneaza Hong.

Guvernul din Hong Kong a anuntat decizia finala in legatura cu proiectul de lege care a scos oamenii in strada

Carrie Lam, liderul de la Hong Kong, a decis sa renunte la proiectul de lege privind extradarea in China, care a provocat protestele din ultimele trei luni, potrivit presei locale, citate de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )