Libnet.ro
UNICEF

08:45

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Pacientii care urmeaza tratament anticoagulant trebuie sa anunte medicul inaintea vaccinarii anti-COVID

B1 B1,
Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Pacientii care urmeaza tratament anticoagulant trebuie sa anunte medicul inaintea vaccinarii anti-COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii,Horatiu Moldovan, a spus, pentru Libertatea, ca pacientii care urmeaza tratament anticoagulant trebuie sa anunte medicul. Vaccinarea reprezinta una. continuă pe B1

Alin Chitu ar urma sa fie secretar de stat la Ministerul Finantelor pe zona de fiscalitate. A lucrat in Big4

Alin Chitu ar urma sa fie secretar de stat la Ministerul Finantelor pe zona de fiscalitate, conform paginii de facebook a PNL Timis. El a fost propus de Biroul Politic Judetean al PNL Timis.

Ministerul Sanatatii ar putea prelua costurile de personal pentru campania de vaccinare. Ce spune Vlad Voiculescu

Ministerul Sanatatii va putea prelua, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare. Vlad Voiculescu a anuntat ca ar fi vorba despre un buget de peste 1 miliard de lei, in cazul in care.

VOICULESCU: Ministerul Sanatatii va putea sa preia, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare

Ministerul Sanatatii va putea sa preia, cel mai probabil, toate costurile cu personalul din tara care participa la campania de vaccinare, a declarat ministrul Vlad Voiculescu, relateaza Agerpres.

Ministerul Sanatatii va prealua, cel mai probabil, costurile centrelor de vaccinare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma ca Ministerul Sanatatii va putea sa preia, cel mai prob.

Un medic de familie refuza pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19 Catalin Petrencic aminteste ca si medicamentele banale au reactii adverse: Prospectele se actualizeaza permanent (VIDEO)

Un medic de familie din Calarasi vrea sa renunte la pacientii care refuza vaccinarea impotriva coronavirusului. Are si un argument legal in acest sens. Doctorul spune ca asiguratii au obligatia sa.

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare la.

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare la vaccinare impusa de grupele de risc.

Boc, nou mesaj pentru Vlad Voiculescu: Ministerul Sanatatii nu poate trata autoritatile locale ca pe o Cenusareasa, adica noi suntem la incasat si domniile lor la dispus

Emil Boc, presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania AMR), afirmat, la RFI, ca explicatiile ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu ii ajuta cu nimic pe primari si sunt nesatisfacatoare. Primarul din Cluj-Napoca e nemultumit de ordonanta de urgenta a guvernului care prevede ca administratiile locale trebuie sa infiinteze si sa doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, insa documentul nu mentioneaza si sursa de bani.

Ministerul Sanatatii, reactie in cazul batranului lasat sa zaca pe holurile Spitalului Orasenesc din Corabia: Echipa de control a DSP Olt, trimisa sa faca o ancheta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a decis trimiterea unei echipe de control a Directiei de Sanatate Publica DSP) Olt la Spitalul Orasenesc din Corabia, dupa ce in online au aparut imagini cu un batran lasat de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )