Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare la vaccinare impusa de grupele de risc. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare la.

Vaccinarea antigripala, gratuita pentru intreaga populatie! Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie. Prevenirea imbolnavirilor de orice fel este esentiala, spune Vlad Voiculescu.

Vaccinarea antigrapala, gratuita pentru intreaga populatie! Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie. Prevenirea imbolnavirilor de orice fel este esentiala, spune Vlad Voiculescu.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Pacientii care urmeaza tratament anticoagulant trebuie sa anunte medicul inaintea vaccinarii anti-COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii,Horatiu Moldovan, a spus, pentru Libertatea, ca pacientii care urmeaza tratament anticoagulant trebuie sa anunte medicul. Vaccinarea reprezinta una.

Ministerul Sanatatii ar putea prelua costurile de personal pentru campania de vaccinare. Ce spune Vlad Voiculescu

Ministerul Sanatatii va putea prelua, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare. Vlad Voiculescu a anuntat ca ar fi vorba despre un buget de peste 1 miliard de lei, in cazul in care.

Vaccinul impotriva gripei va fi administrat gratuit de medicii de familie pentru intreaga populatie, nu doar pentru grupele de risc

Vaccinul impotriva gripei va putea fi administrat gratuit in cabinetul medicului de familie pentru intreaga populatie care isi doreste acest lucru, nu doar persoanelor care fac parte din categoriile cu risc de imbolnavire, asa cum se intampla pana acum. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare pentru grupele de risc.

VOICULESCU: Ministerul Sanatatii va putea sa preia, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare

Ministerul Sanatatii va putea sa preia, cel mai probabil, toate costurile cu personalul din tara care participa la campania de vaccinare, a declarat ministrul Vlad Voiculescu, relateaza Agerpres.

Ministerul Sanatatii va prealua, cel mai probabil, costurile centrelor de vaccinare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma ca Ministerul Sanatatii va putea sa preia, cel mai prob.

Boc, nou mesaj pentru Vlad Voiculescu: Ministerul Sanatatii nu poate trata autoritatile locale ca pe o Cenusareasa, adica noi suntem la incasat si domniile lor la dispus

Emil Boc, presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania AMR), afirmat, la RFI, ca explicatiile ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu ii ajuta cu nimic pe primari si sunt nesatisfacatoare. Primarul din Cluj-Napoca e nemultumit de ordonanta de urgenta a guvernului care prevede ca administratiile locale trebuie sa infiinteze si sa doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, insa documentul nu mentioneaza si sursa de bani.

Ministerul Sanatatii, reactie in cazul batranului lasat sa zaca pe holurile Spitalului Orasenesc din Corabia: Echipa de control a DSP Olt, trimisa sa faca o ancheta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a decis trimiterea unei echipe de control a Directiei de Sanatate Publica DSP) Olt la Spitalul Orasenesc din Corabia, dupa ce in online au aparut imagini cu un batran lasat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )