Libnet.ro
UNICEF

05:45

Horatiu Moldovan: Trei medici romani au murit din cauza COVID-19

Antena3 Antena3,
Horatiu Moldovan: Trei medici romani au murit din cauza COVID-19

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat, duminica, la Sinteza zilei, ca trei medici romani au murit in urma infectiei cu coronavirus. continuă pe Antena3

Cum au murit din cauza coronavirusului primii 116 romani: Peste jumatate dintre ei au fost diagnosticati cu COVID-19 abia in ziua decesului sau la cateva zile dupa deces

42 dintre cei 116 romani ucisi de coronavirus au fost confirmati cu COVID-19 dupa data decesului, uneori chiar si cateva zile mai tarziu, iar alti 20 au fost confirmati cu infectia cu temutul virus in aceeasi zi in care au murit. Judetul campion la aceste cazuri este Suceava, urmat de Hunedoara, Ialomita si Arad. HotNews. ro a pus cap la cap datele oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, din care rezulta, practic, ca mai putin de jumatate dintre victimele virusului din tara noastra au fost diagnosticate la timp cu infectia cu COVID-19.

inca 11 romani au murit din cauza COVID-19. Cea mai tanana victima - Un barbat de 27 de ani, gasit mort acasa. Bilantul deceselor a ajuns la 133

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, vineri dupa-amiaza, decesul a inca 11 persoane infectate cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 133de morti. Prima victima e un barbat de 66 de .

Un bebelus de doar sase saptamani a murit din cauza COVID-19

Un bebelus in varsta de doar 6 saptamani din Statele Unite a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut de guvernatorul Ned Lamont.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 133

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 133.

UPDATE 115 romani au murit de Covid-19. Autoritatile au mai confirmat opt decese joi seara, ridicand bilantul zilei la 23 de morti

Inca opt decese cauzate de Covid-19 au fost confirmate joi seara de autoritati, ridicand bilantul zilei la 23 de morti. Numarul total de romani morti din cauza infectiei cu SARS-Cov-2 este de 115.

Adam Schlesinger, fondator al trupei Fountains of Wayne, a murit din cauza Covid-19

Adam Schlesinger, fondator al trupei power-pop Fountains of Wayne si compozitor premiat cu Emmy si Grammy, nominalizat la Oscar si Tony, a murit miercuri la varsta de 52 de ani din cauza Covid-19.

Romani intorsi din Germania, bagati cu forta de jandarmi in curte: Oameni buni, filmati!

Mai multi romani intorsi din Germania au fost bagati cu forta in curte, dupa ce au fost avertizati de jandarmi ca nu au voie sa paraseasca locuinta, fiind izolati la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului Bilantul a ajuns la 122

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 122. Este vorba despre trei femei si un barbat din Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt.

Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

O tara europeana aflata pe locul 4 in topul imbolnavirilor de COVID-19 reuseste sa aiba cea mai mica rata a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania.

Florin Roman (PNL): Bugetarii care stau acasa din cauza epidemiei de COVID-19 sa o faca exact ca privatul - Pe somaj. incasarile au scazut intr-o singura luna cu 40% Romania, in pragul unei uriase crize sociale (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca bugetarii care sunt nevoiti sa ramana acasa, din cauza crizei generale de coronavirus, ar trebui sa aiba acelasi statut cu angajatii din privat care se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )