Libnet.ro
UNICEF

20:00

Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA. Seful ANI, suspectat de abuz in serviciu: Nu stiu despre ce este vorba (VIDEO)

B1 B1,
Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA. Seful ANI, suspectat de abuz in serviciu: Nu stiu despre ce este vorba (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata. Cel mai probabil, seful ANI este audiat intr-un dosar care are. continuă pe B1

Sinteza zilei: Fratele lui Horia Georgescu, dezvaluiri cutremuratoare despre seful ANI

Sorin Georgescu, fratele sefului Agentiei Nationale de Integritate ANI), a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei despre cum a fost ajutat sa patrunda in sistem Horia Georgescu, fara.

Seful ANI Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. Surse judiciare au precizat ca seful ANI este audiat intr-un dosar care are legatura cu ilegalitatile comise la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP).

Presedintele ANI, Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA: Nu stiu despre ce este vorba

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata. Cel mai probabil, seful ANI este audiat intr-un dosar care are.

Seful ANI, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA (surse)

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in legatura cu Autoritatea Nationala de Restituire a Proprietatilor ANRP), au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

VIDEO Ne-am naucit vecinii. Cum le-a suflat DNA unor jurnalisti bulgari un interviu cu Horia Georgescu/ Cine il astepta la Sofia pe seful ANI

Doi jurnalisti bulgari au venit luni in Romania sa-i ia un interviu lui Horia Georgescu despre rezultatele sale in lupta anticoruptie, dar s-au pomenit cu seful ANI la televizor, luat, in catuse, de procurorii DNA. Jurnalistii filmau un documentar despre progresele Romaniei in justitie, care sa fie difuzat in Bulgaria in preajma unei vizite pe care Georgescu urma sa o faca la Sofia, pentru a-i impartasi vicepremierului bulgar Meglena Kuneva din experienta lui in lupta anticoruptie.

Horia Georgescu, retinut de DNA pentru 24 de ore: Seful ANI, acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciu de 75 milioane de euro (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui comunicat al DNA, seful ANI.

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, dus cu mandat la DNA

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), a fost dus cu mandat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Pana in acest moment, nu se stie in ce dosar este audiat.

Seful ANI-o casa de 356 mp, doua apartamente in Brasov si Bucuresti

Seful ANI, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA, fiind suspectat de abuz in serviciu, are o casa de 356 de metri patrati in Brasov, precum si doua apartamente in Brasov si in Bucuresti, potrivit declaratiei sale de avere, in care mentioneaza si o.

Ce avere are Horia Georgescu, seful ANI:o casa de 356 de metri patrati, doua apartamente in Brasov si Bucuresti, dar si o datorie de 250.000 de euro

Seful Agentiei Nationale Anticoruptie ANI), Horia Georgescu, dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind suspectat de abuz in serviciu, are o casa de 356 de metri patrati in Brasov, precum si doua apartamente in Brasov si in Bucuresti. Aceste informatii apar in declaratia sa de avere in care se mentioneaza si o datorie de 250. 000 de euro catre nasii sai.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de DNA. Prejudiciul din dosar se ridica la 75 de milioane de euro

UPDATE - Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie. El e acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, care ar fi fost comis pe vremea cand era secretar general al ANI.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )