Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP 11 decembrie. Mare provocare pentru Varsatori, momente placute pentru Lei

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 11 decembrie. Mare provocare pentru Varsatori, momente placute pentru Lei

Horoscop zilnic11 decembrieBerbec Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi ai la dispozitie cateva idei originale, stai inca sa. continuă pe Antena3

Bugetul de sarbatori, o provocare pentru buzunare. Cati bani dau romanii pentru cadouri

Pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor si febra sarbatorilor ar putea sa cuprinda peste masura pe fiecare dintre noi, s-ar putea sa intram in ianuarie cu datorii. Luciana Cocos a explicat,.

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TEI VEI ZBATE iN 2019?

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de provocari, zbateri, lu.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2018. Ce-ti aduce miscarea directa a micutului Chiron

Micutul Chiron, vindecatorul de rani, intra in miscare directa. Pot aparea la lumina dureri ale trecutului, dureri ce au nevoie de vindecare. HOROSCOP Fiecare om are in harta sa natala pe.

HOROSCOP 10 decembrie. Berbecii se lasa prinsi cu o serie de proiecte, Leii au probleme mari cu prietenii si cu colegii

Horoscop 10 decembrie Berbec Reusiti sa depasiti faza de planificare si sa va axati activitatea pe punerea imediat in practica a proiectelor. Sunteti cooptat intr-o noua lucrare si descoperiti ca.

Horoscop de weekend, 8 - 9 decembrie. Apar oportunitati pentru Gemeni

Berbec Ai curajul necesar pentru a pleca in tot felul de aventuri. Fie ca este vorba de aventuri fizice, intelectuale sau spirituale, te bucuri ca ai gasit ambitia si increderea de a face exact ce iti.

Sarbatoare mare pentru romani, pe 11 decembrie. Cui trebuie sa-i spui La multi ani!

Sarbatoare mare pentru romani, pe 11 decembrie. Cui trebuie sa-i spui La multi ani!. Cititi mai multe pe.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE, cu Camelia Patrascanu

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de duminica, 9 decembrie. Stire in curs de.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE, cu Camelia Patrascanu. Gemenii si Scorpionii pun accentul pe bani, Pestii au o intalnire importanta

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de sambata, 8 decembrie. Chef de calatorii astazi, fie geografice, fie spirituale, asa incat ne cultivam, ne.

HOROSCOP 10 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii se confrunta cu sefii. Balantele au grija de sanatate

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul zilei de 10 decembrie. Berbec - se pot confrunta cu sefii. Au o opinie si simt cu argument orice decizie. Taur - rezolva niste probleme legate.

Avocatul Alice Draghici, discurs dur la adresa liberalilor: Ar fi cea mai mare nenorocire pentru PNL sa treaca motiunea de cenzura. Ce vreti cu tara asta? Habar nu aveti

Avocatul Alice Draghici s-a dezlantuit la adresa liberalilor, luni, la Sinteza Zilei, despre care spune ca nu isi doresc cu adevarat guvernarea, pentru ca nu ar sti ce sa faca si, mai mult, ca nu sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )