Libnet.ro
UNICEF

14:15

HOROSCOP 11 martie. Berbecii debordeaza de optimism, Balantele nu trebuie sa pretinda nimic

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 11 martie. Berbecii debordeaza de optimism, Balantele nu trebuie sa pretinda nimic

HOROSCOP 11 MARTIE BERBEC Tot optimismul de care astazi dai dovada poate functiona impotriva ta, in cazul in care exagerezi. incearca sa iti pastreazi simtul realitatii si nu te aventura inutil in a fa. continuă pe Antena3

HOROSCOP 11 MARTIE. Berbecii sunt coplesiti de regrete, Gemenii leaga noi colaborari

Iata horoscopul zilei de LUNI 11 MARTIE 2019; ce daca e Luni ? Luna este in Taur azi iar Taurul are mereu grija sa ne reaminteasca de cele cinci simturi pe care le avem si care ne fac sa vedem, mirosim,.

HOROSCOP 10 MARTIE. Berbecii sunt pusi pe fapte bune, Gemenii se simt bagati la colt

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 10 MARTIE 2019; visele tale te stria tare si clar, inspirandu-te spre actiunile potrivite azi ! Avem sextilul dintre Marte in Uranus si Neptun in Pesti caruia sa ii multumim.

HOROSCOP 9 martie, cu Camelia Patrascanu. Taurii trebuie sa fie atenti la sanatate. Balantele sunt exigente cu partenerul de viata

HOROSCOP 9 martie. Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 9 martie. HOROSCOP 9 martie. Astazi trebuie sa ne ferim de excese. Ne putem distra, dar fara sa.

HOROSCOP 9 MARTIE. Berbecii trebuie sa faca ceva nou de dragul lor, Gemenii isi schimba planurile

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 9 MARTIE 2019; acest weekend in care ne aflam incheie o saptamana extrem de intensa astrologic vorbind, cu Mercur intrat in miscare retrograda pentru prima data in 2019,.

Horoscopul zilei de 11 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii foarte bune pe plan profesional

HOROSCOP 11 martie. Energie, dinamism si putina impulsivitate. HOROSCOP 11 martie. Berbec. Au zi fabuloasa in plan financiar si in plan relational. HOROSCOP 11 martie. Taur. Sunt plini de.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: luni 11 martie 2019. Berbecii merita fericire si dragoste, Gemenii se deblocheaza creativ

HOROSCOPIata pentru LUNI 11 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in g.

HOROSCOP 12 MARTIE. Gemenii trebuie sa fie deschisi la alternative, Leii ar trebui sa se gandeasca sa isi schimbe jobul sau sa inceapa o afacere

Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singura cale. Iata cum arata horoscopul pentru fiecare zodie. Berbec. Adu-ti aminte ce frumos si ce bine ai.

Japonia comemoreaza opt ani de la tripla tragedie de la 11 martie 2011

Japonia a comemorat astazi, cutremurul urmat de un tsunami care a ucis aproximativ 18. 500 de oameni la 11 martie 2011, o catastrofa naturala a carei dimensiune tragica a fost amplificata de un accident nuclear la Fukushima.

VREMEA 11 MARTIE. Temperaturile se mentin ridicate in sudul tarii

Temperaturile de astazi sunt mai scazute fata de ziua precedenta prin jumatatea de nord a tarii. Se mentin temperaturi destul de ridicate prin sudul teritoriului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Luni, 11 martie, desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, deosebit de calda in sud-estul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )