Libnet.ro
UNICEF

13:15

Horoscop 11 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au o zi speciala, Capricornii au discutii importante

Antena3 Antena3,
Horoscop 11 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au o zi speciala, Capricornii au discutii importante

Suntem mai conservatori astazi si acest lucru inseamna ca ne aparam mai mult interesele si poate ca nu iesim din patratica noastra. Este o zi frumoasa, daca ne lasam ghidati si de emotii, sensibilitate si inima. continuă pe Antena3

Horoscop vineri 11 septembrie 2020. Zi tare grea pentru zodii: ce se intampla

Marte retrograd din 11 septembrie pune probleme tuturor, anuntand o toamna dificila. Iata, asadar, ce ne-au pregatit astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 11 septembrie Berbec Berbecii trebuie sa comunice cu cei din jur, altminteri sansele lor de reusita scad. Este, asadar, nevoie de mai multa alergatura, dar si sa raspunda la telefon atunci cand .

Horoscop 10 septembrie 2020. Progrese in cariera pentru trei zodii

Ne apropiem de finalul acestei saptamani si odata cu acesta se aduna si vestile bune. Daca in ultima perioada au fost favorizate zodiile de Pamant, ghinion pentru celelalte, caci viitorul apropiat suna bine tot pentru ele, cel putin pentru inca o bucata de timp. Nativii zodiei Taur, Fecioara si Capricorn se bucura de aspecte pozitive.

Curs valutar BNR pentru vineri, 11 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 11 septembrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs BNR 11 septembrie 2020. Cat costa un euro Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR .

Coronavirus in Romania, 11 septembrie 2020. Romania a depasit pragul de 100.000 de cazuri

Coronavirus in Romania, 11 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a prezentat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate, din nou, peste o mie de cazuri de noi imbolnaviri.

Horoscop 10 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au o zi importanta, iar Scorpionii obtin bani

O zi care ne poate schimba un pic destinul, ne ajuta sa ne adaptam astfel incat sa ne imbunatatim traiectoria de viata. O zi care ne cere sa fim adaptabili.

Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se cearta cu persoana iubita

Luna din Taur formeaza aspecte armonioase de trigon cu alte planete din Capricorn. Pluto si Saturn sunt retrograde, ceea ce ofera zodiilor Taur, Fecioara si Capricorn multa putere de munca. Pe de alta parte, cei nascuti sub zodia Rac sunt aproape de linia problemelor, in timp ce alt nativ al zodiacului are parte de dispute .

Prognoza meteo, azi, vineri, 11 septembrie 2020. Vantul se intensifica in regiunile sudice si pe litoral

Vineri, 11 septembrie, vremea ramane calda,temometrele indicand valori cuprinse intre 22 si 32de grade,usor mai crescutedecat cele normale in aceasta perioada. Cel mai rece va.

Horoscop 9 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii stiu sa negocieze, Leii au o zi buna pentru prietenii

Ziua vine cu intelepciune, mai ales in negocieri si tot felul de aranjamente parteneriale. O zi frumoasa daca ne deschidem mintea si stim sa comunicam cu sinceritate si umor.

Horoscop 8 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot castiga bani iar Racii au parte de o reusita sociala

Avem sansa sa castigam bani, asta daca ne punem foarte clar obiectivele sub ochi si daca suntem pragmatici si ne tinem de treaba. O zi buna, practica, sigur obtine fiecare un mic avantaj, daca stim sa ne pretuim calitatile.

Horoscop zilnic - vineri, 11 septembrie 2020. Este o perioada foarte bunadin punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Rac

Vesri excelente pentru cei aflati in zodia Rac. Este o perioada foarte bunadin punct de vedere financiar. Horoscop zilnic - vineri, 11septembrie 2020, pentru fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )