Libnet.ro
UNICEF

09:16

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima. continuă pe Antena3

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii undei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele sufera in dragoste, Capricornii gasesc solutii excelente la orice

Berbec. Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale! Visezi la o.

Adina Valean da testul declaratiei de avere pe 12 noiembrie, in Parlamentul European

Adina Valean da testul declaratiei de avere pe 12 noiembrie, in Parlamentul European. Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European JURI), care este abilitata sa verifice eventualele conflicte de interese in cazul comisarilor europeni desemnati, se va reuni la 12 noiembrie pentru a analiza declaratiile de avere ale candidatilor francez, ungar si roman, informeaza EUobserver.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE. Gemenii au un context astral pozitiv, Pestii se simt obositi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 11 NOIEMBRIE 2019; Mercur retrograd este in conjunctie pentru ultima data cu Soarele pe anul 2019, fiind un punct puternic de cotitura in astrologie.

HOROSCOP inceput de NOIEMBRIE. Bucurie maxima pentru unele zodii, tristete si lacrimi pentru altele

HOROSCOPULlunii noiembrie nu aduce nimic bun pentru unele zodii. In schimb, altele sunt privilegiate. HOROSCOP BERBEC - Interactiunile cu cei din jur incep sa se intensifice. Incepi sa simti energii pe fiecare.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE. Gemenii au probleme de sanatate, Fecioarele trebuie sa fie prudente

Berbec Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul intre generatii. Va poate nemultumi atitudinea conservatoare, care pare sa va tina in loc si sa va franeze un.

Guvernul de la Chisinau se intruneste in sedinta pe 12 noiembrie, pana la examinarea motiunii de cenzura

Guvernul de la Chisinau se intruneste in sedinta marti, 12 noiembrie, pana la examinarea de catre Parlament a motiunii de cenzura. Sedinta cabinetului de ministri este anuntata pentru ora 08. 00 transmite IPN.

Parlamentul se convoaca pe 12 noiembrie pentru a examina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sandu

Parlamentul se convoaca in sedinta plenara marti, 12 noiembrie, incepand cu ora 10. 00, pentru a examina motiunea de cenzura depusa de PSRM impotriva Guvernului Maiei Sandu, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii.

Apel al primarului Timisoarei ca oamenii sa doneze bani pentru realizarea Monumentului Revolutiei Propune ca suma minima donata sa fie 25 de lei

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, face apel la oameni sa doneze bani pentru realizarea Monumentului Revolutiei, ale carui costuri sunt estimate la circa 450. 000 de euro. Monumentul ar urma sa fie amplasat in centrul orasului, iar primarul vrea sa fie gata pana in 20 decembrie.

HOROSCOP 11 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii castiga bani. Pestii au procese de constiinta

HOROSCOP O zi uraniana. Vom scapa de stres pe seara. Vor fi posibile iesiri comportamentale. HOROSCOPBerbec - vor sa aca bani si sunt ajutai de astre in aceasta zi. HOROSCOPTaur -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )