Libnet.ro
UNICEF

14:15

HOROSCOP 14 MAI. Gemenii sunt pusi pe fapte mari, Taurii au parte de o zi excelenta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 14 MAI. Gemenii sunt pusi pe fapte mari, Taurii au parte de o zi excelenta

Iata horoscopul zilei de MARTI 14 MAI 2019; azi incepe o saptamana ce va aduce multora evenimente cu greu uitate. Energiile astrale se schimba urmare a faptului ca Venus, planeta relatiilor si iubir. continuă pe Antena3

HOROSCOP 14 MAI. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii. in sfarsit obtine castigul mult visat!

Horoscop 14 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de 14 mai. Horoscop 14 mai Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte,.

HOROSCOP 14 MAI. Un succes mult asteptat pentru una dintre zodii

Horoscop 14 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de 14 mai. Horoscop Berbec. Relatia cu institutiile statului sau cu autoritatile intra in prim plan. Pe de o parte ele te ajuta sa treci la etape.

HOROSCOP 14 mai, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au mare succes. Berbecii trebuie sa fie atenti la cuvinte

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 mai. Atentie la detalii, nu lucrati superficial. HOROSCOP Berbec - e bine sa catareasca cuvintele cu atenti.

HOROSCOP 11 MAI. Gemenii trebuie sa isi gaseasca motivatia, Berbecii fac progrese

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 mai. Taurii trebuie sa-si asume propria putere divina, Berbecii sunt sfatuiti sa aiba grija de ei

Iata pentru MARTI 14 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

HOROSCOP 15 MAI. O zodie este rasfatata de Divinitate

Horoscop 15 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 15 mai Berbec Tot optimismul de care astazi dai dovada poate functiona impotriva ta, in cazul in care exagerezi. incearca sa.

HOROSCOP 15 MAI. Vesti minunate pentru doua dintre zodii. Vin ocazii fabuloase!

Horoscop 15 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti.

Curs valutar marti, 14 mai. Ce se intampla cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 14 mai 2019, la ora 13:00. Moneda europeana a inregistrat o crestere de 0,0009 lei, in timp ce dolarul american a crescut cu 0,0010 lei. Francul elvetian e pe plus cu 0,0051 lei, iar lira sterlina a scazut cu 0,0285 lei. in luna [] .

CALENDAR ORTODOX 14 MAI. Ce sfinti noi sarbatorim astazi

Pe 14 mai 2017, a avut loc la Manastirea Putna, proclamarea solemna a canonizarii sfintilor putneni: Iacob Putneanul, Mitropolitul Moldovei, si a colaboratorilor sai, Cuviosii Sila, Paisie.

Liga 1. Dunarea intalneste marti, 14 mai, FC Botosani, pe malul Borcei

Play-out-ul ligii 1 Betano gazduieste pe 14 si 15 mai jocurile din cadrul rundei a 10-a. Marti, 14 mai, Dunarea Calarasi intalneste FC Botosani, partida fiind programata de la ora 18. 15 pe stadionul de pe malul Borcei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )