Libnet.ro
UNICEF

06:30

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE. Castig financiar neasteptat pentru nativii unei zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 OCTOMBRIE. Castig financiar neasteptat pentru nativii unei zodii

Horoscop 15 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 15 octombrie Berbec Aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la. continuă pe Antena3

HOROSCOP 15 octombrie. Fecioarele descopera adevarul. Racii sunt aproape de succes

Horoscop Berbec. Spune ce simti si succesul e garantat. Ia-ti inima in dinti si exprima-ti mai clar iubirea, pasiunea, atractia catre cel care ti-a furat mintile. Poate esti in fata unei iubiri.

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii nu se simt in largul lor. Berbecii lupta pentru adevar

Horoscop Berbec. Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau.

incepand cu 15 octombrie se depun cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire a locuintei

Incepand cu data de 15 octombrie, calarasenii nevoiasi pot prelua cererile-tip si declaratiile pe propria raspundere pentru acordarea ajutorului de incalzire a locuintei pe perioada sezonului rece noiembrie 2019 - martie 2020 de la sediul Directiei de Asistenta Sociala str. Progresul, nr. 23) sau le pot descarca de pe site-ul Directiei de Asistenta Sociala: das. primariacalarasi. ro.

HOROSCOP rune pentru 15 octombrie. Capricornii sunt frustrati din cauza banilor, Berbecii trebuie sa fie atenti la pericole

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 15 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata ALGIZ cu fata in sus) : Este posibil ca in calea ta sa.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE. Leii trebuie sa rezolve subiecte vechi, Sagetatorii sunt dornici sa imbunatateasca orice lucru

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 14 OCTOMBRIE 2019; dupa noaptea Lunii pline in Berbec de octombrie, astazi exista o energie ce poate duce la lupte de putere din pricina cuadraturii dintre.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Leii trebuie sa experimenteze ceva nou, Scorpionii au parte de o schimbare

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 11 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Pesti, la doar doua zile distanta de Luna plina in Berbec de duminica 13 octombrie si astazi ne ofera, practic, o zi libera de.

HOROSCOP 14 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot fi un pic tensionati, Taurii n-au chef de nimic

HOROSCOP 14 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Suntem inca sub efectul Lunii pline. Mare atentie la relatii, a spus Camelia Patrascanu, luni, la Antena 3. Pot fi un pic tensionati.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE. Gemenii sunt stresati, Balantele trebuie sa se inarmeze cu rabdare

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019; la noapte are loc Luna plina curajoasa si frumoasa in Berbec. Este o Luna plina completa, pasionala, pe energia totul-sau-nimic specifica.

HOROSCOP 12 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Balantele sunt orgolioase. Varsatorii au o zi agitata si incarcata

Sambtata este o zi plina de actiune, determinare si curaj pentru cei care stiu sa se mobilizeze. Sunt individualisti. Fac lucrurile dupa bunul plac. Nu trebuie s?.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE. Gemenii au o zi grozava, Varsatorii au parte de evenimente surprinzatoare

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 12 OCTOMBRIE 2019; Venus cea iubitoare este in opozitie cu rebelul Uranus, facand din aceasta zi de sambata una total bizara cu relatii pline de surprize. Poti fi in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )