Libnet.ro
UNICEF

06:30

HOROSCOP 12 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Balantele sunt orgolioase. Varsatorii au o zi agitata si incarcata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 12 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Balantele sunt orgolioase. Varsatorii au o zi agitata si incarcata

Sambtata este o zi plina de actiune, determinare si curaj pentru cei care stiu sa se mobilizeze. Sunt individualisti. Fac lucrurile dupa bunul plac. Nu trebuie s?. continuă pe Antena3

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE. Gemenii au o zi grozava, Varsatorii au parte de evenimente surprinzatoare

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 12 OCTOMBRIE 2019; Venus cea iubitoare este in opozitie cu rebelul Uranus, facand din aceasta zi de sambata una total bizara cu relatii pline de surprize. Poti fi in.

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii nu se simt in largul lor. Berbecii lupta pentru adevar

Horoscop Berbec. Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau.

HOROSCOP 11 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au foarte multe responsabilitati, Varsatorii sunt preocupati de bani

Zi de corectie. Multi se pot simti cu musca pe caciula. Cine a gresit se simte vinovat. E o zi care incepe putin mai tensionat. Simt ca le-a scapat ceva, dar spre seara lucr.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 OCTOMBRIE. Capricornii se simt minunat, Taurii sunt irezistibili

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 12 OCTOMBRIE 2019. Venus cea iubitoare este in opozitie cu rebelul Uranus, facand din aceasta zi de sambata una total bizara cu rel.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 octombrie. Gemenii au parte de protectie spirituala, Fecioarele trebuie sa scape de frica

Iata pentru SAMBATA 12 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

CALENDAR ORTODOX 12 OCTOMBRIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Mucenici Tarah, Prov si Andronic au vietuit in vremea imparatului Diocletian 284-305) si au murit pentru ca au refuzat inchinarea in fata idolilor. Tarah s-a nascut in.

HOROSCOP 10 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii se distreaza pe cinste, Capricornii cer un sfat

Berbec. Au una din acele zile in care nu trebue sa intre in conflict. Trebuie sa fie duhul bandetii si sa inteleaga pe toata lumea. Taur. Unii se distreaza pe cinste, altii ascula jelaniile unui.

HOROSCOP rune 12 octombrie. Sagetatorii sunt prudenti, Balantele au parte de schimbari in interior

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 12 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera inversata) : Jera este runa succesului si a.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Taurii sunt impulsivi, Leii sunt foarte sensibili

Iata horoscopul zilei de azi JOI 10 OCTOMBRIE 2019; dupa ultimele zile intense, gratie aspectelor astrale cu energie mai dura, iata ca astazi este liniste si bine. Luna este in Pesti unde.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Leii trebuie sa experimenteze ceva nou, Scorpionii au parte de o schimbare

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 11 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Pesti, la doar doua zile distanta de Luna plina in Berbec de duminica 13 octombrie si astazi ne ofera, practic, o zi libera de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )