Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOROSCOP 16 AUGUST. Leii trebuie sa revina cu picioarele pe pamant, Racii castiga bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 AUGUST. Leii trebuie sa revina cu picioarele pe pamant, Racii castiga bani

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 16 AUGUST 2019; Luna plina in Varsator de ieri a fost si inca este despre suveranitate. Universul ne ofera un moment bun sa dam drumul trecutului, indiferent. continuă pe Antena3

HOROSCOP 16 august. Balantele trebuie sa aleaga un drum. Racii se lupta cu depresia

Horoscop Berbec. Nu e genul tau sa stai si sa pierzi vremea intr-un dolce far niente apetisant, chiar daca, recunosti, e nevoie si de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi in care poti rezolva atat.

HOROSCOP DRAGOSTE 16 AUGUST. Fecioarele trebuie sa-si faca timp pentru partenerii lor, Scorpionii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 16 AUGUST 2019. Luna plina in Varsator de ieri a fost si inca este despre suveranitate. Luna plina in Varsator lumineaza calea catre.

HOROSCOP 16 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii! Apar rezultatele mult dorite!

Horoscop 16 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 16 august Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte,.

HOROSCOP 14 AUGUST. Leii stiu ce au de facut, Scorpionii isi fac ordine in minte

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 14 AUGUST 2019; frumoasa Venus este in conjunctie cu datatorul de viata Soare si ne umple lumea cu dragoste si frumusete. Conjunctia este acel aspect astral pe ca.

HOROSCOP 15 AUGUST. Fecioarele trebuie sa-si recunoasca greselile, Scorpionii comunica excelent

Iata horoscopul zilei de azi JOI 15 AUGUST 2019; astazi este ziua cu Luna plina in Varsator a lunii august. Aceasta Luna plina are un aspect particular pentru ca este exact opusa cu Soarele si.

HOROSCOP 13 AUGUST. Berbecii trebuie sa fie copilarosi, Varsatorii stiu ce vreau si actioneaza ca atare

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 13 AUGUST 2019; dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retrograda pana in ianuarie.

HOROSCOP. Camelia Patrascanu, horoscop 16 august 2019. Ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri

Camelia Patrascanua prezentatla Antena 3 horoscopul pentru vineri,16august. Zi cu tensiuni si emotii negative. HOROSCOP BERBEC- atentie la sanatate, mai ales daca.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 16 august. Sagetatorii fac pace cu ei insisi, Berbecii trebuie sa ceara ajutor

Iata pentru VINERI 16 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 17 august. Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare!

Horoscop Berbec. Faci unele comparatii nepotrivite, caci, in loc sa vezi ce ai TU in plus fata de altii, ai tendinta de a-ti vedea doar punctele lipsa. Nu e abordarea cea mai buna in.

Prognoza meteo ANM vineri, 16 august. Vreme instabila si averse, insotite de descarcari electrice

Prognoza meteo emisa de specialistii ANM pentru vineri, 16 august, anunta vreme racoroasa, instabila, cu averse, insotite de descarcari electrice in Carpatii de Curbura si Meridionali, in Transilvania, Oltenia, Muntenia si doar izolat in restul tarii. Prognoza meteo ANM vineri, 16 august Potrivit specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), vineri, 16 august, vremea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )