Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 16 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii! Apar rezultatele mult dorite!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii! Apar rezultatele mult dorite!

Horoscop 16 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 16 august Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte,. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii. Reuseste sa treaca peste toate problemele!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi.

HOROSCOP 16 august. Balantele trebuie sa aleaga un drum. Racii se lupta cu depresia

Horoscop Berbec. Nu e genul tau sa stai si sa pierzi vremea intr-un dolce far niente apetisant, chiar daca, recunosti, e nevoie si de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi in care poti rezolva atat.

HOROSCOP 15 AUGUST. A venit randul unei noi zodii sa-si imbunatateasca situatia financiara!

Horoscop 15 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 15 august Berbec Reusiti sa depasiti faza de planificare si sa va axati activitatea pe punerea imediat in practica a.

HOROSCOP 15 august. Taurii au parte doar de lucruri bune. Gemenii se elibereaza de limite

Horoscop Berbec. Nu pune la suflet atitudinea cam agresiva a celor din jurul tau, ci intoarce-le orice replica mai acida cu o ironie, cu o gluma, cu un joc de cuvinte, ca sa le arati ca nu te superi pe ei.

HOROSCOP 14 AUGUST. Succese financiare exceptionale pentru nativii unei zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentu ziua de miercuri. https:jurnalul. antena3. rohoroscophoroscop-zilnic-14-august-2019-varsatorii-pleaca-in-vacanta-818537. html Horoscop 14.

HOROSCOP 15 AUGUST. Fecioarele trebuie sa-si recunoasca greselile, Scorpionii comunica excelent

Iata horoscopul zilei de azi JOI 15 AUGUST 2019; astazi este ziua cu Luna plina in Varsator a lunii august. Aceasta Luna plina are un aspect particular pentru ca este exact opusa cu Soarele si.

HOROSCOP 12 AUGUST. Taurii duc lupta pentru putere, Scorpionii se simt neintelesi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 12 AUGUST 2019; incepem o saptamana cu o energie puternica si pe alocuri tensionata. Uranus, planeta rebela si imprevizibila, isi incepe tranzitul retrograd.

HOROSCOP 14 AUGUST. Leii stiu ce au de facut, Scorpionii isi fac ordine in minte

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 14 AUGUST 2019; frumoasa Venus este in conjunctie cu datatorul de viata Soare si ne umple lumea cu dragoste si frumusete. Conjunctia este acel aspect astral pe ca.

HOROSCOP 13 AUGUST. Berbecii trebuie sa fie copilarosi, Varsatorii stiu ce vreau si actioneaza ca atare

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 13 AUGUST 2019; dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retrograda pana in ianuarie.

Noua spitale de urgenta si Serviciul de Ambulanta al Capitalei vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de 15 si 16 august

Noua spitale de urgenta si Serviciul de Ambulanta al Capitalei vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de 15 si 16 august, potrivit unui comunicat al Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres. Potrivit aceluiasi comunicat al DSPMB, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program de lucru normal, cu mentiunea ca in aceasta perioada va elibera certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Solicitarile populatiei vor fi preluate la 112.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )