Libnet.ro
UNICEF

18:00

HOROSCOP 16 MAI. Gemenii se apropie de prieteni, Taurii intalnesc oameni noi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 MAI. Gemenii se apropie de prieteni, Taurii intalnesc oameni noi

Iata horoscopul zilei de JOI 16 MAI 2019; azi are loc al doilea mare eveniment astral al saptamanii. Dupa ce ieri Venus planeta armoniei, iubirii, frumusetii a ajuns in Taur pentru o luna de zile,. continuă pe Antena3

HOROSCOP 16 MAI. Ocazie incredibila pentru nativii unei zodii!

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 16 mai Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa privesti lucrurile.

HOROSCOP 16 MAI. incepe o perioada buna pentru una dintre zodii

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Nu trebuie sa pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sarbatorit. Nu e dovada de egoism faptul ca.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 16 mai. Gemenii trebuie sa fie ei insusi, Berbecii sunt sfatuiti sa se linisteasca

Iata pentru JOI 16 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 16 mai cu Camelia Patrascanu. Fecioarele trebuie sa fie atente la bani. Balantele au discutii cu sefii

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 16 mai. Soarta unei colaborari poate fi decisa azi. Trebuie sa fim atenti ucm comunicam. HOROSCOP Berbec - de.

HOROSCOP 15 MAI. Gemenii trebuie sa se simta liberi sa-si exploreze neconventionalul, Taurii aduc echilibrul

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 15 MAI 2019; Venus, planeta armoniei, iubirii, frumusetii, ce are o energie feminina dominanta, ajunge astazi in zodia Taur, semn pe care il si conduce. Cu Venus.

HOROSCOP 14 MAI. Gemenii sunt pusi pe fapte mari, Taurii au parte de o zi excelenta

Iata horoscopul zilei de MARTI 14 MAI 2019; azi incepe o saptamana ce va aduce multora evenimente cu greu uitate. Energiile astrale se schimba urmare a faptului ca Venus, planeta relatiilor si iubir.

HOROSCOP 15 mai cu Camelia Patrascanu. Taurii au dispute la locul de munca. Balantele sunt sensibile

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 15 mai. Ceva tensiuni pe cerul acestei zile mai ales cand vine vorba de o colaborare. HOROSCOP Berbec - posibil.

HOROSCOP 17 MAI. Sagetatorii trebuie sa fie atenti sa nu cada in capcane, Racii sunt iubitori

Berbec. Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are.

HOROSCOP 14 MAI. Un succes mult asteptat pentru una dintre zodii

Horoscop 14 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de 14 mai. Horoscop Berbec. Relatia cu institutiile statului sau cu autoritatile intra in prim plan. Pe de o parte ele te ajuta sa treci la etape.

LOTO 6/49. Rezultatele extragerii de JOI, 16 mai 2019

JOI, 16 mai 2019, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Iata care sunt REZULTATELE LOTO de JOI, 16 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )