Libnet.ro
UNICEF

16:15

Horoscop 19 octombrie cu Camelia Patrascanu.Zodia care face greseli in cariera - Varsatorii au nevoie de atentie

Antena3 Antena3,
Horoscop 19 octombrie cu Camelia Patrascanu.Zodia care face greseli in cariera - Varsatorii au nevoie de atentie

Horoscop 19 octombrie cu Camelia Patrascanu. O zi speciala astazi pentru ca ne obliga sa facem analize mai profunde ale intereselor, castigurilor, scopurilor, dar si ale aliantelor. continuă pe Antena3

Horoscop 20 octombrie 2020. Zodia care risca sa se imbolnaveasca daca nu face asta

Astrologii anunta noile previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Unul din semne trebuie sa fie foarte atent la starea sa de sanatate. Din pacate, risca sa se imbolnaveasca daca nu va face asta. Horoscop 20 octombrie 2020. Previziuni grele pentru una din zodii Berbec Ai parte de o zi destul de grea pe .

Horoscop 19 octombrie. Probleme pe plan personal pentru o zodie

Astrele aduc noi previziuni despre cele 12 zodii. Unele dintre ele au parte de schimbari uriase in viata lor, cativa se cufunda in probleme pe planul carierei, iar unii pierd din vedere detaliile care ii fac sa vada viata cu alti ochi. Horoscop pentru luni, 19 octombrie. Schimbari uriase pentru unele zodii Berbec Saptamana .

Horoscop 18 octombrie 2020. Zodiile care au probleme cu sanatatea

Pentru maine, 18 octombrie, in horoscopul de duminica, se spune ca Venus, Neptun, Soarele si Saturn fac o zi de dor romantic si realitati dure. intrucat Venus se opune lui Neptun, este greu sa nu observi ce lipseste din viata ta. Horoscop duminica 18 octombrie Ce tanjesti cel mai mult? Toate acestea ar putea fi .

Calendar ortodox 19 octombrie. Ce se sarbatoreste astazi

Multi crestini nu au habar ce se sarbatoreste astazi, 19 octombrie 2020. Iata ce scrie in calendarul ortodox despre ziua aceasta. Un sfant important este praznuit. Calendar ortodox, 19 octombrie. Ce sfant important e sarbatorit azi Putini sunt crestinii care stiu ca astazi, 19 octombrie, conform calendarului ortodox, este praznuit un sfant important. Este vorba despre .

Curs valutar BNR, luni 19 octombrie 2020. Cati lei costa azi un euro

Cursul valutar BNR valabil pentru luni, 19 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru luni, 19 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR valabil .

webPR: Documentarul Lumea in Armonie - Festivalul International George Enescu 2019 debuteaza international la Medici TV, luni, 19 octombrie 2020

Documentarul Lumea in armonie, despre Festivalul International George Enescu din 2019, realizat de Paradigma Film, are premiera internationala astazi, la Medici TV, cel mai important canal de muzica clasica din lume. Din 19 octombrie 2020, filmul va fi transmis in exclusivitate pe platforma online Medici TV, unde poate fi vizionat gratuit accesand acest link, cu crearea unui cont de utilizator pentru care sunt necesare o adresa de email si o parola.

19 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Scadere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 2466 noi cazuri

Pana astazi, 19 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 182. 854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 082 de pacienti au fost declarati vindecati.

19 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Cea mai mare rata de teste pozitive din totalul efectuat - 2466 noi cazuri

Pana astazi, 19 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 182. 854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 082 de pacienti au fost declarati vindecati.

Coronavirus in Romania, 19 octombrie 2020. Un nou record negativ: sute de pacienti in sectiile de ATI - Rata uriasa de pozitivare

Coronavirus in Romania, 19 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a publicat noi cifre ingrijoratoare cu privire la bilantul pandemiei de coronavirus din Romania, in ultimele 24 de ore. Astfel avem parte de un nou record negativ astazi: 757 pacienti internati la ATI. Numarul infectatilor cu COVID este de 2. 466 si avem 59 de decese noi.

Horoscop Luni, 19 octombrie 2020. Pestii sunt intr-o forma de invidiat

Berbec Cariera Fie ca te afli la munca sau nu, vei avea parte de o zi foarte productiva. Vei aduna informatii care te vor ajuta pe viitor, poate chiar descoperi reteta succesului. Concentreaza-te si a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )