Libnet.ro
UNICEF

15:15

Calendar ortodox 19 octombrie. Ce se sarbatoreste astazi

Playtech Playtech,
Calendar ortodox 19 octombrie. Ce se sarbatoreste astazi

Multi crestini nu au habar ce se sarbatoreste astazi, 19 octombrie 2020. Iata ce scrie in calendarul ortodox despre ziua aceasta. Un sfant important este praznuit. Calendar ortodox, 19 octombrie. Ce sfant important e sarbatorit azi Putini sunt crestinii care stiu ca astazi, 19 octombrie, conform calendarului ortodox, este praznuit un sfant important. Este vorba despre . continuă pe Playtech

Calendar ortodox 18 octombrie 2020. Sarbatoare mare in Romania: ce nu ai voie sa faci

In Calendarul Ortodox, se sarbatoreste ziua dedicata celui ce se numeste Sfantul Apostol si Evanghelist Luca. Desi cu cruce neagra, crestinii il praznuiesc cum se cuvine, astazi 18 octombrie. Calendar ortodox 18 octombrie 2020: Sfantul Apostol si Evanghelist Luca Sfantul Luca s-a nascut in Antiohia. in tinerete, el a excelat in studiile sale de filozofie, .

webPR: Documentarul Lumea in Armonie - Festivalul International George Enescu 2019 debuteaza international la Medici TV, luni, 19 octombrie 2020

Documentarul Lumea in armonie, despre Festivalul International George Enescu din 2019, realizat de Paradigma Film, are premiera internationala astazi, la Medici TV, cel mai important canal de muzica clasica din lume. Din 19 octombrie 2020, filmul va fi transmis in exclusivitate pe platforma online Medici TV, unde poate fi vizionat gratuit accesand acest link, cu crearea unui cont de utilizator pentru care sunt necesare o adresa de email si o parola.

19 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Scadere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 2466 noi cazuri

Pana astazi, 19 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 182. 854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 082 de pacienti au fost declarati vindecati.

Coronavirus in Romania, 19 octombrie 2020. Un nou record negativ: sute de pacienti in sectiile de ATI - Rata uriasa de pozitivare

Coronavirus in Romania, 19 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a publicat noi cifre ingrijoratoare cu privire la bilantul pandemiei de coronavirus din Romania, in ultimele 24 de ore. Astfel avem parte de un nou record negativ astazi: 757 pacienti internati la ATI. Numarul infectatilor cu COVID este de 2. 466 si avem 59 de decese noi.

19 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Cea mai mare rata de teste pozitive din totalul efectuat - 2466 noi cazuri

Pana astazi, 19 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 182. 854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 082 de pacienti au fost declarati vindecati.

Horoscop 19 octombrie cu Camelia Patrascanu.Zodia care face greseli in cariera - Varsatorii au nevoie de atentie

Horoscop 19 octombrie cu Camelia Patrascanu. O zi speciala astazi pentru ca ne obliga sa facem analize mai profunde ale intereselor, castigurilor, scopurilor, dar si ale aliantelor.

Curs valutar BNR, luni 19 octombrie 2020. Cati lei costa azi un euro

Cursul valutar BNR valabil pentru luni, 19 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru luni, 19 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR valabil .

Horoscop 19 octombrie. Probleme pe plan personal pentru o zodie

Astrele aduc noi previziuni despre cele 12 zodii. Unele dintre ele au parte de schimbari uriase in viata lor, cativa se cufunda in probleme pe planul carierei, iar unii pierd din vedere detaliile care ii fac sa vada viata cu alti ochi. Horoscop pentru luni, 19 octombrie. Schimbari uriase pentru unele zodii Berbec Saptamana .

Prognoza meteo pentru perioada 19 octombrie 1 noiembrie. Vremea se va incalzi in prima perioada si se raceste spre sfarsitul lunii

Vremea se va incalzi in aceasta saptamana, dar va urma un val de ploi incepand din 24 octombrie cand se va resimti si o racire accentuata, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM) care a publicat prognoza pe urmatoarele doua saptamani.

19 OCTOMBRIE , PE GLOB: Infectati - cca. 40 milioane ; Decese - cca. 1,18 milioane

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 40 milioane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )