Libnet.ro
UNICEF

14:01

Noua lege a salarizarii. Ce angajati vor avea cele mai mari salarii

Antena3 Antena3,
Noua lege a salarizarii. Ce angajati vor avea cele mai mari salarii

622 de angajati din sistemul public, adica 30% din total, vor avea parte de cresteri salariale incepand cu anul viitor, potrivit proiectului de ordonanta de urgenta privind salarizarea in. continuă pe Antena3

Fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Euro 2016

Agentiile de informatii din Europa au avertizat ca fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Campionatul European de Fotbal 2016, ce va incepe luna viitoare in Franta si in deschiderea caruia joaca selectionata Romaniei impotriva celei a Frantei, relateaza Daily Express.

Te deprima vremea ploioasa de afara? Avem vesti bune: Vom avea cel mai bun an in agricultura din ultimul deceniu

Agricultura romaneasca ar putea inregistra, in acest an, cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, arata o analiza realizata de exepertii de la DEKALB. Vremea favorabila din primavara,.

Cele mai revolutionare metode care ne scapa rapid de celulita: recomandarile specialistilor

Celulita se numara printre acele cuvinte care devin instant contagioase. Odata ce o femeie incepe sa se planga de aspectul coapselor sau al altor zone dificile de pe corpul ei, celelalte doamne din incapere vor prelungi automat discutia in jurul unuia dintre cele mai dezbatute subiecte feminine: combaterea celulitei.

Google I/O 2016: cele mai importante anunturi din acest an

Realitatea Virtuala si Android N vor fi printre cele mai importante lucruri la Google I/O 2016. Mii de developeri vor lua parte in urmatoarele zile la Google I/O 2016, evenimentul anual organizat de catre gigantul din Mountain View. Ca de obicei, compania va face o serie de anunturi importante in legatura cu toate produsele sale.

TOP cele mai apreciate atractii turistice din lume: multe sunt moschei sau biserici

Cele mai apreciate obiective turistice din lume au fost dezvaluite intr-un top TripAdvisor , in functie de preferintele turistilor internationali. Iata care sunt aceste atractii turistice emblematice pe harta lumii.

Cati bani fac cinematografele: cele mai mari retele de cinema din Romania

Romanii au cumparat in 2015 aproximativ 11,6 milioane de bilete de cinema in valoare de 206,8 milioane de lei, conform datelor Centrului National al Cinematografiei . Afla care sunt cele mai mari retele de cinematografe la nivel local.

Paradisul exotic unde accesul turistilor va fi interzis de anul acesta: decizia vizeaza una dintre cele mai frumoase insule din lume VIDEO

Una dintre cele mai frumoase insule din lume, un adevarat paradis estival sufocat de numarul mare de turisti, va interzice anul acesta accesul vizitatorilor pentru a permite refacerea ecosistemului.

Masura radicala anuntata de Thailanda. inchide una dintre cele mai frumoase insule, pe motiv ca e afectata de turism

Thailanda a anuntat ca va inchide una dintre cele mai frumoase insule pe care le detine, intr-un efort de a proteja resursele naturale si mediul inconjurator, scrie BBC. Autoritatile.

Deputatii Stelian, Paun, Ghita, Ponta si Fenechiu au cele mai multe absente din plen in luna martie

Martin Eduard Stelian, Nicolae Paun, Sebastian Ghita, Victor Ponta si Daniel Fenechiu sunt deputatii cu cele mai multe absente din plen in luna martie, informeaza Agerpres, care citeaza situatia.

Cum arata castelul Teleki, locul in care a locuit una dintre cele mai instarite familii din Romania, scos la vanzare pentru jumatate de milion de euro

Castelul Teleki, una dintre cele mai fastuoase cladiri lasate mostenire peisajului ardelenesc de familia de nobili Teleki, proprietate detinuta de Samuel Teleki, cancelar al Transilvaniei si totodata unul dintre cei mai bogati oameni din zona Muresului, a fost scos la vanzare la un pret de 500. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )