Libnet.ro
UNICEF

16:15

Horoscop 21 septembrie. Gemenii si capricornii vor avea o zi dificila la munca. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

România Liberă România Liberă,
Horoscop 21 septembrie. Gemenii si capricornii vor avea o zi dificila la munca. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Joi, gemenii vor avea o zi grea la birou: din cauza oboselii acumulate, nu vor da randament deloc la locul de munca. Si capricornii ar trebui sa se astepte la o zi ciudata: proiectul la care lucreaza pare sa nu avanseze deloc. Nativii sunt sfatuiti sa isi pastreze rabdarea si totul se va incheia cu bine. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 18 septembrie. Gemenii trebuie sa se ghideze dupa instinctul lor si vor face ceea ce e bine. Vezi previziunile pentru celelalte zodii

La inceput de saptamana, berbecii isi gasesc echilibrul, reusind sa tina situatia sub control la locul de munca, iar gemenii trebuie sa se bazeze mai mult pe instinctul lor, pentru ca nu ii inseala.

Horoscop 19 septembrie. Gemenii nu trebuie sa refuze propunerea pe care o primesc marti. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Marti, gemenii ar trebui sa lase reticenta si sa profite de propunerea pe care o primesc, iar capricornii se concentreaza mai mult asupra familiei, fapt care le aduce liniste si fericire.

Horoscop 18 septembrie 2017. Zodia care va avea parte de o mare surpriza

Horoscop 18 septembrie 2017 Berbec Sunt sanse mari sa alegi sa fii mai cuminte, cu tot ce implica aceasta alegere. in mediul de la serviciu, noua ta atitudine va fi apreciata, cu.

Horoscop 20 septembrie 2017. Castig financiar nesperat pentru nativii unei zodii de apa

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2017 BERBEC Daca ai cumparat ceva de care nu aveai nevoie, astazi o sa te simti vinovat, iar asta pentru ca ai ramas fara bani prea devreme.

Horoscop 19 septembrie 2017. Zodia care primeste vesti excelente

Horoscop 18 septembrie 2017 Berbec Gasesti o lucrare artistica proprie din trecut si ramai surprins cand iti dai seama ca nu iti lipseste talentul. Nu il.

Klaus Iohannis: Pana in 2020, 70% din institutiile din Romania vor avea experti in egalitatea de gen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la New York, ca, pana in 2020, 70% din institutiile din Romania vor avea experti in egalitatea de gen.

Angajatii vor avea o crestere a salariului net de circa 4%, prin scaderea contributiilor de la 39,25% la 35%

Angajatii vor avea o crestere a salariului net de circa 4%, prin scaderea contributiilor de la 39,25% la 35%, incepand de anul viitor, a declarat, ieri, la Antena 3, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu.

Horoscop 20 septembrie. Ce trebuie sa faca miercuri nativii ca sa le mearga bine

Miercuri, berbecii ar trebui sa faca o schimbare in relatie, daca vor sa elimine monotonia din cuplu, iar balantele ar trebui sa accepte un compromis, daca vor ca o situatie complicata sa se rezolve.

Meteorologii anunta locuitorii din Marea Britanie ca vor avea parte de zapada din luna octombrie

Marea Britanie este pe cale sa experimenteze o iarna venita mult mai devreme. Meteorologii sustin ca o parte a tariiva fi plina de zapada incepand cu luna octombrie. Temperaturile urmatoar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )