Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Racii trebuie sa fie atenti la decizii, Balantele ajung la finalul unui proiect

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Racii trebuie sa fie atenti la decizii, Balantele ajung la finalul unui proiect

Horoscop 21 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop 21 septembrie Berbec. Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati. continuă pe Antena3

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE. Racii au o veste grozava, dar trebuie sa fie discreti, Pestii sunt talentanti

Iata horoscopul zilei de azi JOI 19 SEPTEMBRIE 2019; dupa ce Saturn, lordul karmei, a iesit de ieri din retrograd, azi are loc un trigon, aspect astral benefic, intre Marte, planeta actiunii,.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Racii sunt stresati astazi, Varsatorii se simt epuizati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019; astazi, Luna in Gemeni ne ofera o zi tocmai buna pentru calatorie, comunicare si vesti interesante, asa cum ne sta bine intr-o zi de.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Balantele trebuie sa preia controlul, Sagetatorii se simt pierduti in spatiu

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019; astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot atinge un punct.

HOROSCOP 20 septembrie. Racii pornesc pe un drum complet nou. Gemenii sunt la un punct de depresie

Horoscop Berbec. Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pe.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie sa fie sinceri cu partenerii lor, Taurii isi fac planuri de viitor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 19 SEPTEMBRIE 2019. Dupa ce Saturn, lordul karmei, a iesit de ieri din retrograd, azi are loc un trigon, aspect astral benefic, intre.

HOROSCOP 20 septembrie, cu Camelia Patrscanu. Gemenii au parte de declaratii de dragoste. Fecioarele castiga bani

HOROSCOP 20 septembrie Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 20 decembrie. Chef de vorba. Trebuie sa fim inteligenti si receptivi la cezic altii.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. O zodie este atentionata in privinta finantelor! Atentie mare la bani!

Horoscop 18 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 18 septembrie Berbec iti incepi ziua concentrandu-te pe cele mai importante lucruri pe care le ai de facut azi. Esti mai.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii au nevoie de spatiu, Varsatorii isi fac planuri

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019; astazi e ziua in care serioasa si batrana planeta Saturn iese din miscarea retrograda in care a fost din aprilie 2019. Aceasta miscare est.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Una dintre zodii isi reface bugetul! Ploua cu bani!

Horoscop 18 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Daca vezi ca apar numai piedici in planurile incepute candva, n-ar fi rau sa asculti parerile celor din jur care .

Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Sambata, 21 septembrie, vremea va fi racoroasa, chiar rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va fi moderat in regiunile estice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )