Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 22 iunie. Zodia care se va indragosti de un prieten vechi

Antena3 Antena3,
Horoscop 22 iunie. Zodia care se va indragosti de un prieten vechi

Horoscop 22 iunie Berbec Astazi nu este indicat sa plecati peste hotare. incercati sa fiti diplomat pentru ca riscati sa intrati in conflicte. Astrele va sustin pe plan financiar si va indeamna sa. continuă pe Antena3

Horoscop 21 iunie. Zodia care va avea probleme in dragoste

Horoscop 21 iunie Berbec Unii nativi planuiesc concedii pe alte meleaguri, altii trebuie sa faca delegatii in strainatate. Nici protectorii si prietenii nu sunt prea diplomati cu dv. si parca v-a disparut.

Horoscop 22 iunie 2018: Racii se indragostesc iremediabil

Horoscop 22 iunie Berbec Astazi nu este indicat sa plecati peste hotare. incercati sa fiti diplomat pentru ca riscati sa intrati in conflicte. Astrele va sustin pe plan financiar si va indeamna sa.

HOROSCOP 19 iunie. Nimeni si nimic nu poate opri aceasta zodie

Horoscop 19 iunie. Afla ce ti-au hatazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 19 iunieBERBEC -Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori,.

Horoscop 21 iunie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele si Pestii, nemultumiri legate de bani

O zi cu orgolii astazi, trebuie sa ne aparam punctul de vedere, chiar daca unii oameni se supara,spune astrologul Camelia Patrascanu, la Antena 3. Horoscop 21 iunie. Berbec - risca sa intre in.

Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi pe 22 iunie! Ce sfant este pomenit

Sfantul Ierarh Grigorie Dascalul, mitropolitul Tarii Romanesti, este sarbatorit de Biserica Ortodoxa la 22 iunie. Sfantul Grigorie Gheorghe) s-a.

Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi pe 22 iunie! Nu uita sa le spui La multi ani sarbatoritilor zilei

Vineri, pe 22 iunie este sarbatoare importanta pentru crestinii ortodocsi, marcata in calendar cu cruce neagra. in aceasta zi este sarbatorit un mare sfat al carui nume este purtat de multi.

HOROSCOP 25 iunie 1 iulie 2018. Taurii vor avea o saptamana stresanta

Horoscop BERBEC Incepeti saptamana cu entuziasm si ambitia dumneavoastra este trezita de sprijinul financiar pe care il primiti de la o persoana puternica. Pana la urma va veti da seama ca nu cunoasteti bine pe.

Horoscop 21 iunie. Zodiile NU trebuie sa faca asa ceva azi

Este o perioada cand ar trebui sa va relaxati. Nu merita sa demarati un proiect nou, sa incepeti vreo lucrare de proportii, precum renovarea casei. In schimb, este un moment care favorizeaza parteneriatele in afaceri, ba.

HOROSCOP 20 IUNIE. Gemenii trebuie sa aiba mai multa grija de sanatate

Horoscop 20 iunieBerbec Stapanirea de sine nu este punctul tau forte. Din fericire, colegii de serviciu vor fi ocupati si nu vor observa lipsa ta de diplomatie. incearca pe cat posibil sa fii prudent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )