Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 23 IANUARIE. Una dintre zodii are o relatia complicata cu banii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 23 IANUARIE. Una dintre zodii are o relatia complicata cu banii

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune 23 ianuarie. Taurii se canalizeaza pe vise, Pestii primesc raspunsuri

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 23 IANUARIE 2020.

HOROSCOP 21 IANUARIE. Gemenii trebuie sa fie amabili, Leii mentin armonia

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 21 IANUARIE 2020; inainte de Luna noua din Varsator din aceasta saptamana, astazi Luna este in Sagetator si este in starea sa vida. Ce inseamna Luna vida sau mers in gol) ? Luna este un corp ceresc care are intr-o luna de zile o activitate frenetica : trece de la plina la noua, trece prin toate cele 12 zodii si face toate aspectele astrale posibile cu aproape toate planetele.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt creativi, Taurii au multa energie

Iata previziunile astrologice pentru 22 ianuarie.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt plini de dinamism, Balantele au nevoie de seriozitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 22 IANUARIE 2020; Soarele este instalat in vizionarul Varsator si prietenia este centrul scenei. Este timpul sa inceapa vindecarea pentru comunitati si cel mai bine se intampla cand Varsatorul este la carma.

HOROSCOP 21 ianuarie. Taurii se confrunta cu probleme pe plan sentimental

HOROSCOP 21 ianuarie 2020.

HOROSCOP 20 IANUARIE. Gemenii vor sa cunoasca totul, Scorpionii se bucura de libertate

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 20 IANUARIE 2020. Soarele intra astazi in zodia Varsator si mai scade putin presiunea pe care energia Capricornului a pus-o asupra noastra, cu cinci planete gazduite in ultima perioada de timp. Cu Soarele in Varsator, incepe acea perioada din an ce tine o luna in care mintea devine brici, atentia se muta pe comunitate si idei umanitare iar emotiile iau o pauza, cel putin nu ne mai simtim atrasi sa le simtim si disecam.

HOROSCOP 19 IANUARIE. Scorpinii trebuie sa dea fara sa aiba asteptari sa primeasca inapoi, Pestii isi fac proiecte de viitor

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 19 IANUARIE 2020; Luna este in adancimile Scorpionului aproape toata ziua, apoi pe seara se muta in Sagetator de unde orizonturile se vad a fi pline de posibilitati, facandu-ne antrenamentul pentru Luna noua de saptamana viitoare ce aduce noi inceputuri.

LOTO 649. Avem numerele extrase joi 23 ianuarie 2020. Numere suprinzatoare la JOKER

Joi, 23 ianuarie, vor avea loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 ianuarie. Gemenii trebuie sa-si asume riscuri, Racii sunt nevoiti sa ramana concentrati

Iata pentru LUNI 20 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 ianuarie. Balantele sunt protejate, Sagetatorii sunt puternici

Iata pentru DUMINICA 19 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )