Libnet.ro
UNICEF

23:01

HOROSCOP 27 FEBRUARIE. Schimbare majora pentru una dintre zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 27 FEBRUARIE. Schimbare majora pentru una dintre zodii

Horoscop 27 februarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Nodurile Lunare aduc influenta! Taurii trebuie sa fie prudenti, Gemenii trebuie sa aiba control asupra demnitatii lor

Iata horoscopul zilei de MARTI 26 FEBRUARIE 2019; astazi este o zi karmica pentru relatie, gratie lui Venus ! Nodurile Lunare se conecteaza cu planeta relatiilor si armoniei azi, Venus, si ne dau.

HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Racii primesc o a doua sansa, Leii au sanse de castig unde nici nu sperau

Horoscop 26 februarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Nu ai incredere in calitatile tale si ti se citeste pe chip o perpetua nemultumire si auto-critica pentru propria.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi dificila si capricioasa

O zi cu multe incercari pentru unele zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi capricioasa

O zi cu multe incercari pentru zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai integrat bine .

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie sa-si urmareasca scopul, Gemenii sunt tristi

O zodie are parte de mari greutati chiar de Ziua indragostitilor. Berbec. in inima ta s-a infiltrat o speranta noua, dar pe care ti-e teama sa o declari.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Berbecii au parte de emotii, Gemenii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 24 FEBRUARIE 2019; o intreaga zi de weekend sub energia Lunii in Scorpion. Luna in Scorpion adora secretele iar misterele par sa incite multi oameni azi.

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani!

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani! Citeste mai mult pespynews. ro .

Miercuri, 27 februarie, Adevarul iti prezinta Legendele toamnei - Jim Harrison

Titlul Legendele toamnei va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul in ziua de miercuri, 27 februarie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

VIDEO FOTO Cazul Talgo Bosnia - Povestea trenurilor rapide si luxoase cumparate de una dintre cele mai sarace tari europene

Statul Bosnia si Hertegovina are sub 600 km de cale ferata si sunt foarte rare portiunile unde trenurile pot depasi 70 km/h. Tara afectata grav de razboiul de acum doua decenii a decis sa cumpere trenuri luxoase Talgo ce pot rula cu 220 km/h, iar decizia a uimit multa lume. Trenurile au stat sase ani in depou si din 2016 sunt in circulatie. in articol puteti citi despre una dintre cele mai mari anomalii feroviare din regiune, dar si despre trenurile speciale ale fostei Iugoslavii.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbecii trebuie sa fie atenti la oamenii noi pe care ii intalnesc, Gemenii se simt folositi

Iata horoscopul zilei de LUNI 25 FEBRUARIE 2019; suntem in ultima saptamana cu toate planetele in mers direct. Din 5 martie, vom avea primul retrograd al anului 2019, Mercur, nu in orice zodie ci in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )