Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 27 IUNIE. Taurii sunt loiali, Gemenii trebuie sa fie selectivi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 27 IUNIE. Taurii sunt loiali, Gemenii trebuie sa fie selectivi

Iata horoscopul zilei de azi JOI 27 IUNIE 2019; astazi este o zi importanta in astrologie nu ca nu ar fi importante toate zilele pentru miscarile si influentele ce au loc in galaxia noastra). continuă pe Antena3

Curs valutar BNR, joi, 27 iunie: Care sunt cotatiile de azi?

Banca Nationala a Romaniei emite astazi, 27 iunie, un nou curs. Cotatiile vor urma sa apara la orele 13:00, pe site-ul oficial al BNR. Afla care sunt variatiile monedelor pentru joi, 27 iunie! Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7224 Lei marit cu +0. 0025 Lei) in cursul zilei de ieri, 26 iunie, moneda europeana .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 iunie. Taurii trebuie sa ceara ajutor, Berbecii sunt protejati

Iata pentru JOI 27 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 27 IUNIE. Sagetatorii au probleme cu banii, Leii sunt obsedati de trecut

Berbec. Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de.

HOROSCOP 25 IUNIE. Taurii trebuie sa creda in ei insisi, Gemenii isi vindeca ranile

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 25 IUNIE 2019; astazi Luna reajunge in prima zodie Berbec deci este timpul si pentru noi sa mergem inainte dinamic. S-a mai dus din sensibilitatea ultimelor zile cu L.

HOROSCOP 26 IUNIE. Taurii trebuie sa-si adune gandurile, Berbecii duc lipsa de productivitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 26 IUNIE 2019; Luna este si azi in curajosul Berbec deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai gandi, fa ce ai de facut ! Luna este in.

Horoscop 27 iunie, cu Camelia Patrascanu. Racii au nevoie de ajutorul prietenilor, Pestii au o intalnire fericita

O zi uraniana astazi, apar surprize de tot felul, dar bune, ne spune Camelia Patrascanu. HOROSCOP Berbec - financiar stau foarte bine, vor vedea ca ce au muncit fie le aduce bani, fie le vine o idee.

HOROSCOP 26 IUNIE. Racii sunt pregatiti sa ierte, Leii intra intr-un anturaj gresit

Berbec. Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! iti pui in joc toate talentele, pentru ca tu ai curajul de a incerca si.

Rezultate Loto 649 de joi, 27 iunie. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 27 iunie 2019, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 6 iunie 2019, Loteria Romana a acordat 16. 881 de castiguri, in valoare totala de 885. 591,11 lei.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa fie cu ochii in patru, Berbecii sunt anxiosi

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IUNIE. Gemenii sunt stresati, Taurii sunt plini de sarm

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 27 iunie 2019. O zi importanta in astrologie. Mercur intra in Leu, iar Soarele aflat in Rac face sextil cu rebelul si imprevizibul Uranus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )