Libnet.ro
UNICEF

07:00

HOROSCOP 30 MARTIE. Taurii sunt sfatuiti sa inceapa sa isi inteleaga visele, Gemenii au parte de incercari

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 30 MARTIE. Taurii sunt sfatuiti sa inceapa sa isi inteleaga visele, Gemenii au parte de incercari

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 30 MARTIE 2019; Luna este in vizionarul Varsator azi si este timpul sa iti chemi aliatii, sa dati mainile si sa rezolvati orice problema colectiv. Nu are sens sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 martie. Taurii au o zi cu emotii extreme. Leii vor avea succes excelent

Horoscop Berbec. Nu te simti deloc bine intr-un anturaj in care nu se vorbeste decat despre probleme, necazuri, lipsuri. Esti intr-o pasa sensibila cand astfel de subiecte te pot influenta in mod negativ,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 30 martie. Berbecii trebuie sa fie atenti la emotiile din relatii, Taurii trebuie sa fie atenti la ce mananca

Iata pentruSAMBATA 30 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Simbata, 30 martie, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul si sud-estul tarii, unde va fi variabil, cu innorari pe parcursul.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 30 martie - 5 aprilie 2019. Berbecii au probleme cu politia, Racii au destinul subred

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru va prezinta previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BERBEC: Marte, patronul vostru astral paraseste zodia Taurului si intra in Gemeni. Cum.

Horoscopul dragostei, sambata, 30 martie. Energiile zilei pun presiune pe relatiile nativilor Berbec

Horoscopul dragostei, sambata, 30 martie. Energiile zilei pun presiune pe relatiile nativilor Berbec. Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP 27 MARTIE 2019. Venus sextil Uranus. Berbecii vor sa fie lenesi, Gemenii au nevoie de organizare

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 27 MARTIE 2019; Venus a intrat in Pesti de ieri, iar azi e in sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur, generand o zi de Miercuri care nu e ca oricare alta. Mercur mai are.

HOROSCOP 28 MARTIE. Supriza uriasa pentru aceasta zodie! Asteptarea a luat sfarsit!

Horoscop 28 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 28 martie Berbec Actionezi impulsiv si este posibil sa ajungi sa regreti. Nu iti acorzi suficient timp pentru a analiza.

HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii primesc vesti excelente, Sagetatorii au de infruntat o situatie dificila

Horoscop 28 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 28 martie. Horoscop zilnic Berbec. Te prezinti in fata unui auditoriu care asteapta enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creste ?.

Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Unii au parte de bani, altii de vorbe bune

Horoscop 27 martie. Abundenta sub toate aspectele, unii au parte de bani, altii de vorbe bune, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Horoscop 27 martie Berbec - au informatii foarte bune, li se des.

CALENDAR ORTODOX 30 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

Sfantul Ioan Scararul a vietuit intre anii 578-649. A intrat in cinul monahal la varsta de 16 ani. Sfantul Ioan Scararul l-a avut ca povatuitor pe Cuviosul Macarie, timp de 19 ani. Dupa moarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )