Libnet.ro
UNICEF

15:16

Horoscop 31 august, cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Gemeni, Fecioarelor li se contureaza destinul

Antena3 Antena3,
Horoscop 31 august, cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Gemeni, Fecioarelor li se contureaza destinul

Ne preocupa mult viitorul. Poate ca nu il definim foarte clar, dar acest lucru nu inseamna sa ne dam batuti. continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Nu scapam de canicula! Cate luni de vara mai avem. Vesti bune pentru iubitorii de litoral

Vara lui 2020 ar putea fi una dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. Astfel, vestile de la meteorologi sunt aparent bune, acestia spunand ca vara nu se lasa dusa cu una cu doua din tara noastra. Porivit prognozei meteo pe urmatoarele doua saptamani, vremea in aceasta perioada va fi una calda, chiar caniculara .

Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

In sfarsit vin vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a anuntat ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala online. Decizia este finala. Guvernul, decizie importanta. Ce se intampla cand scoala trece online Guvernul a aprobat joi, 27 august, Ordonanta de Urgenta prin care se pot acorda zile libere parintilor care raman .

Horoscop 31 august 2020. Tradare maxima din partea unei zodii. Azi se lasa cu lacrimi multe

Horoscop 31 august 2020. Astazi se preconizeaza a fi o zi cu multe necunoscute, dar care va scoate la iveala adevaratele caractere, in situatiile dificile de viata. Horoscop 31 august 2020 pentru toate zodiile Horoscop 31 august 2020 Berbec Berbecii incep o saptamana in forta, astfel ca vor avea parte de oferte de nerefuzat, pe .

Horoscop 31 august-6 septembrie. O zodie pune mana pe multi bani! Oare e a ta?

Horoscop 31 august-6 septembrie 2020. Afla previziunile astrale, dar si cum vei sta cu finantele, sanatatea si banii in saptamana ce urmeaza. O zodie reuseste sa puna mana pe bani. Oare e a ta? Horoscop 31 august-6 septembrie pentru toate zodiile Horoscop 31 august-6 septembrie Berbec Berbecii sunt tot mai concentrati pe viitor si nu .

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Gemenii sunt nemultumiti, Scorpionii asteapta o veste

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Patrascanu. O zi complicata, mai ales daca avem sarcini de care nu avem niciun chef sa ne ocupam. Atentie la imprudente, accidente, fiti concentrati.

Horoscop 31 august - 6 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii dau lovitura in cariera, Capricornilor le cad bani din cer

O saptamana interesanta, cu o Luna in crestere pana miercuri cand se formeaza Luna Plina, dupa care Luna in scadere. Avem multe de facut, mai ales in prima jumatate a saptamanii, ne descurcam insa cumva si in cea de-a doua parte.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Castig important pentru Lei, Capricornii renunta la un viciu

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Astazi este vorba despre autoritate. Indiferent in ce pozitie ne-a pus viata, acolo in locul pe care il ocupam, trebuie sa fim siguri de noi si sa facem lucrurile cat putem de bine.

Horoscop saptamanal, 31 august - 6 septembrie. Gemenii ajung in centrul atentiei, Balantele duc la bun sfarsit tot ce isi propun

Horoscop 31 august - 6 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru saptamana urmatoare.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Doua zodii se pot trezi cu destinul in deriva

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Cu Soarele in Fecioara si cu Jupiter retrograd, urmeaza o saptamana complicata, iar doua zodii se vor trezi cu destinul in deriva si cu blocaje karmice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3363 seconds )