Libnet.ro
UNICEF

09:30

Horoscop saptamanal, 31 august - 6 septembrie. Gemenii ajung in centrul atentiei, Balantele duc la bun sfarsit tot ce isi propun

Antena3 Antena3,
Horoscop saptamanal, 31 august - 6 septembrie. Gemenii ajung in centrul atentiei, Balantele duc la bun sfarsit tot ce isi propun

Horoscop 31 august - 6 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru saptamana urmatoare. continuă pe Antena3

Horoscop Urania 29 august-4 septembrie 2020. Balanta se cearta cu familia si o zodie primeste o veste foarte buna

Urania vine cu noi interepretari ale astrelor pentru horoscopul pentru 29 august 4 septembrie 2020. Ce spune aceasta despre cei 12 nativi ai zodiacului? Horoscop Urania 29 august 4 septembrie 2020 Berbec Nu iti sunt recomandate certurile pe teme: politice, economice sau profesionale. Trebuie sa eviti sa-ti mai iei sarcini in plus .

Horoscop vineri, 28 august 2020. Zodiile au probleme cu banii

Astrologii au facut horoscopul pentru ziua de vineri, 28 august. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor. Cativa dintre nativii zodiacului vor avea ceva probleme cu banii. Horoscop zilnic: vineri 28 august 2020. Care sunt zodiile care au probleme financiare Potrivit horoscopului zilei de vineri 28 august 2020, cateva dintre zodii intampina probleme financiare.

Horoscop 23-29 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Racii traiesc din amintiri, Leii sunt prea pretentiosi

Horoscop 23-29 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Berbec intra in Fecioara si este primit de Mercur, iar cum Marte este in rezonanta cu Lilith, astrele anunta tradari in dragoste, tensiuni mari in cariera si probleme ascunse, inclusiv probeme grave de sanatate.

Prognoza meteo: Vin 3 zile de foc in sudul tarii. Cod galben de canicula pana pe 31 august

Ultimele zile de vara se anunta de foc. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de canicula pentru judetul Calarasi, valabil in perioada 29-31 august.

Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, programate pe 31 august, de la ora 14.00

Motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului liberal va fi dezbatuta si votata, luni, 31 august, de la ora 14. Decizia a fost luata, joi, in sedinta Birourilor permanente reunite ale celor.

Presedintele Iohannis, reactie acida dupa ce PSD a anuntat ca motiunea se voteaza pe 31 august: Este o bataie de joc!

Klaus Iohannis a venit cu o reactie acida dupa ce PSD a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului se va vota pe 31 august. Presedintele a declarat ca acest lucru este o bataie de joc din partea PSD, iar el nu isi doreste sa treaca.

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura se va vota pe 31 august

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de social-democrati va fi supusa votului pe 31 august, scrie Agerpres.

Votul pe motiunea de cenzura va avea loc luni, 31 august. Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Votul asupra motiunii de cenzura va avea loc lunea viitoare, pe 31 august, a anuntat miercuri liderul PSD Marcel Ciolacu. Guvernul Orban trebuie sa plece, a adaugat acesta.

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august. Guvernul Orban trebuie sa plece, a scris pe Facebook, miercuri, liderul PSD, Marcel Ciolacu. Conducerea Parlamentului urmeaza sa se reuneasca joi si sa voteze data anuntata de Ciolacu. Anuntul a fost facut de liderul PSD cu zece minute inaintea conferintei de presa anuntata de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )