Libnet.ro
UNICEF

22:00

HOROSCOP. Aceasta este zodia in care se nasc cei mai multi miliardari

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Aceasta este zodia in care se nasc cei mai multi miliardari

Exista o zodie in care, conform statisticilor, se nasc cei mai multi oameni bogati. Noi date sustin ca persoanele nascute intr-o anumita zodie au mai multe sanse sa devina miliardare. Daca. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 APRILIE. Zodia care ajunge intr-un punct de turnura al vietii sale

Horoscop 23 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine, dar ai si un pic de teama chiar inainte de a.

Diaspora vine acasa de Paste: tarile din care calatoresc cei mai multi romani spre tara

Peste 50% dintre romanii care vin acasa de sarbatori au ca punct de plecare aeroporturi din Marea Britanie, Germania si Italia. in 2018 s-a inregistrat o crestere cu 30% a vanzarii biletelor de avion in perioada Pastelui ce au avut ca destinatie finala Romania, iar procentul se pastreaza si in 2019.

Povestea unuia dintre cei mai temuti infractori romani, supranumit masina de ucis: Cand se simtea incoltit, afisa o grimasa amenintatoare

Ioan Ursut este cunoscut drept unul dintre cei mai temuti infractori romani. Masina de ucis, cum l-a numit presa din Romania, a reusit sa evadeze de patru ori din inchisori, in timpul celor 20 de ani pe care si i-a petrecut dupa gratii. S-a spanzurat in anul 2012, la Penitenciarul din Gherla, tocmai in ziua in care urma sa aiba loc la Tribunalul Maramures pronuntarea sentintei in dosarul in care era cercetat.

EXCLUSIV ADEVARUL Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori din lume: Tarile din Est vor avansa spre Europa rezolvand trei factori-cheie

Unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global, scriitorul si economistul francez Jacques Attali a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, interviu in care face, printre altele, si o analiza a viitorului Europei de Est.

Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori din lume: Tarile din Est vor avansa rezolvand trei factori-cheie

Unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global, scriitorul si economistul francez Jacques Attali a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, interviu in care face, printre altele, si o analiza a viitorului Europei de Est.

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat.

Nu suntem cei mai saraci din Europa, dar avem cele mai proaste conditii de locuire. Cum am ajuns aici si, mai ales, ce se poate face sa parasim coada Europei?

Un fost coleg de liceu, medic in Romania, a preferat sa emigreze langa Paris. intr-o comuna cu vreo 2000 de locuitori, unde i-am si facut o vizita anul trecut. M-a luat de la aeroport si, din masina, afland ca sunt obosit, a pornit imediat apa calda, sa se umple cada pe cand ajungem acasa la el. Casa era construita in 2011, avea 7 camere plus o curte uriasa si iti oferea tot confortul pe care ti l-ai putea visa. Fara sa vreau, am facut involuntar o comparatie cu apartamentul meu de doua camere din Berceni. De aici a inceput totul.

Cei mai multi dintre atacatorii din Sri Lanka aveau studii superioare si conexiuni in strainatate / Posibil atacatori inarmati, inca in libertate

Unul dintre autorii atacurilor cu bomba din Sri Lanka a studiat in Regatul Unit si Australia inainte de a savarsi atentatele, care e posibil sa fi fost finantate si inspirate de Isis a spus ministrul Apararii Ruwan Wijewardene, relateaza The Guardian. Potrivit oficialului, majoritatea atacatorilor proveneau din familii instarite si aveau studii superioare.

VESTE DUREROASA: A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri! Lumea a inceput deja sa ii aduca OMAGII

Henry Bloch, care a ajutat la construirea companiei din zona fiscala HR Block, devenind una dintre cele mai importante entitati din economia americana a secolului trecut, a murit marti, la varsta de 96 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )