Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai prietenoase zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai prietenoase zodii

HOROSCOP Gemeni in ciuda dualitatii misterioase si a personalitatii schimbatoare, Gemenii sunt foarte rar considerati anti-sociali. Curiozitatea specifica Gemenilor ii face atat de prietenosi, dornici sa. continuă pe Antena3

Asa arata HOROSCOPUL lui Neti Sandu pentru sfarsitul de an 2019! ATENTIE, romani! Acestea sunt cele mai GHINIONISTE ZODII

Neti Sandu a realizat horoscopul de sfarsit de an 2019. Iata zodiile care vor avea ghinion si trebuie sa se reprofileze, conformstirimondene. fanatik. ro Pe de alta parte multe dintre zodii.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile facute pentru a fi lideri

HOROSCOP Berbec Berbecii isi doresc sa fie mereu primii. Acestia sunt competitivi. HOROSCOP Leu Leii reusesc sa se exprime cu usurinta si au o creativitate de admirat. Acestia sunt carismatici si.

5 zodii care sunt cele mai dificile in iubire. Nu spun ce simt, nici ce vor, dar se supara imediat

Cand vine vorba de iubire, unii nativi sunt de-a dreptul de neinteles. Fie ca vorbim de femei sau barbati, aceste zodii sunt faimoase pentru felul lor dificil de a actiona in relatia lor de cuplu. Capricornii sunt tot timpul critici cu partenerul si vesnici nemultumiti, inclusiv de ei insisi, iar observatiile nu lipsesc niciodata.

HOROSCOP saptamana in curs: Bucurie pentru zodii. Apar schimbari in bine - SAGETATORII, motivati sa isi indeplineasca toate visele

Horoscopul saptamanii 4 - 10 noiembrie 2019 aduce bucurie pentru cele mai multe semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Te simti nesigura pe relatia ta in aceasta saptamana si ai putea lua o decizie drastica. Nu.

Danemarca si Romania sunt tarile UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca pat.

Cele mai dificile limbi din lume. De ce sunt foarte greu de invatat japoneza, araba sau vietnameza

Multe dintre limbile vorbite pe planeta Pamant sunt dificil de invatat. Cele mai dificil de inteles si deprins sunt considerate limbile asiatice.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavriil. Cele mai frumoase urari pentru cei care isi serbeaza onomastica

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, sarbatoriti pe 8 noiembrie, sunt cei mai cunoscuti in traditia Bisericii Ortodoxe. Gasiti mai jos o selectie de mesaje de sfintii Mihail si Gavriil, pentru cei peste 1,3 milioane de romani care poarta numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita, Gavriil, Gavrila isi serbeaza vineri ziua numelui.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Danemarca si Romania, tarile UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca patru la 100. 000 de locuitori) si Romania 15 la 100. 000 de locuitori), la polul opus fiind Luxemburg 328), Grecia 269) si Italia 257), arata datele publicate luni de Eurostat.

Danemarca si Romania - tarile UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca patru la 100. 000 de locuitori) si Romania 15 la 100. 000 de locuitori), la polul opus fiind Luxemburg 328), Grecia 269) si Italia 257), arata datele publicate luni de Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )