Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai dificile limbi din lume. De ce sunt foarte greu de invatat japoneza, araba sau vietnameza

Adevărul Adevărul,
Cele mai dificile limbi din lume. De ce sunt foarte greu de invatat japoneza, araba sau vietnameza

Multe dintre limbile vorbite pe planeta Pamant sunt dificil de invatat. Cele mai dificil de inteles si deprins sunt considerate limbile asiatice. continuă pe Adevărul

FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, transmite Bloomberg, citand estimari ale Fondului Monetar International FMI).

5 zodii care sunt cele mai dificile in iubire. Nu spun ce simt, nici ce vor, dar se supara imediat

Cand vine vorba de iubire, unii nativi sunt de-a dreptul de neinteles. Fie ca vorbim de femei sau barbati, aceste zodii sunt faimoase pentru felul lor dificil de a actiona in relatia lor de cuplu. Capricornii sunt tot timpul critici cu partenerul si vesnici nemultumiti, inclusiv de ei insisi, iar observatiile nu lipsesc niciodata.

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Cele mai populare pacanele din toate timpurile pe care trebuie sa le incerci

Sloturile, stiute de majoritatea iubitorilor de cazinouri online ca jocuri online pacanele, se afla printre cele mai accesate sectiuni ale unui casino, fie ca vorbim despre unul stradal offline sau despre unul online. Cu toate ca sloturile sunt disponibile intr-o gama cat mai variata si intr-un numar cat mai mare, de-a lungul timpului, cateva s-au facut remarcate printre gambleri.

Faze tari: Oamenii de stiinta au dresat sobolanii sa conduca masini ca sa ajunga la mancare; Cum arata noua cea mai frumoasa fetita din lume. Viseaza sa devina fotbalista

Un barbat care a aruncat cu pisica intr-un politist risca cinci ani de inchisoare. Pe 4 octombrie 2018, Gennady Shcherbakov, un rus in varsta de 59 de ani, a baut strasnic si. Si-a ridicat tricoul in timpul unui meci, dar acum trebuie sa plateasca o suma uriasa. Julia Rose, Lauren Summer si Kayla Lauren au ajuns in centrul atentiei, dupa ce.

A fost lansata cea mai mare retea 5G din lume. Unde se afla si ce companii au luat parte la construirea ei

Cea mai mare retea 5G din lume a fost lansata, vineri, in China, jumatate din ea fiind construita de controversata companie Huawei, arataCNN. Companiile de stat China Mobile CHL), China Telecom CHA) si.

Halep, dezavantajata de Nike: Dovada ca Simona ia una dintre cele mai mici sume din partea americanilor

In momentul in care Adidas a renuntat la colaborarea cu Simona Halep, s-a spus ca aceasta plateste pentru faptul ca e din Romania si nu reprezinta o tinta atractiva pentru sponsori. Din pacate, aceasta varianta nu e tocmai departe de adevar.

Replica rectorului UBB catre Viorica Dancila: A cunoaste virtutile, valorile si increderea in mai multe limbi e semn de mare bogatie spirituala

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB), Ioan-Aurel Pop, a sustinut in discursul rostit in cadrul sesiunii solemne organizate sub egida Anului Centenar al institutiei de invatmant superior: A cunoaste virtutile, valorile si increderea in mai multe limbi, chiar daca esenta lor o exprimam astazi cel mai des in engleza, e semn de mare bogatie spirituala.

Cea mai mare broasca testoasa din lume a ajuns pe uscat: imaginile sunt spectaculoase

Indiferent cat pasionat esti de broaste testoase, este putin probabil sa fi vazut vreodata una atat de mare precum in clipul de mai jos. Imaginile sunt spectaculoase, in contextul in care pare sa fie cea mai mare inregistrata vreodata in lume. O broasca testoasa care a iesit de curand din ocean, pentru a petrece un .

Danemarca si Romania sunt tarile UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca pat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )