Libnet.ro
UNICEF

22:15

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai puternice zodii. Trebuie sa le ai in preajma

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai puternice zodii. Trebuie sa le ai in preajma

Exista patru semne zodiacale care sunt puternice si stiu de fiecare data ce au de facut ca sa reuseasca. continuă pe Antena3

Astrologii spun ca ele sunt cele mai puternice zodii. Femeia Sagetator nu poate fi invinsa

Din toate zodiile horoscopului, patru dintre ele se remarca prin calitati de lider, prin felul lor de a se impune si de a-i face pe ceilalti sa le urmeze. Sunt zodii de femei considerate a fi cele mai puternice, mereu stapane pe sine si cu un orgoliu nemasurat. Femeia Sagetator este nativa care nu se va lasa niciodata invinsa, iar daca va suferi vor fi putini cei care o vor vedea.

Care sunt cele mai rapide telefoane din 2019: cel mai relevant clasament, publicat

Oficialii AnTuTu au publicat cea mai recenta versiune a clasamentului lor lunar in materie de telefoane de top. Asa poti afla care sunt cele mai rapide smartphone-uri pe final de 2019. Daca.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care sunt bune la pat. Nu le poti rezista

Pe langa frumusetea relatiei si a aspectelor ce tin de iubire, respect si asa mai departe, o importanta aparte o au si relatiile sexuale.

ANSVSA: Pesta porcina evolueaza in 254 de localitati. Care sunt cele mai afectate judete 540.591 de porci afectati de boala au fost eliminati pana acum

ANSVSA anunta ca, pana la marti, Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 254 de localitati din 28 de judete, cu un numar de 709 focare dintre care 11 focare in exploatatii comerciale si 4 focare in.

Mediastandard.ro: Cele mai iesite din comun si absurde reguli ale Facebook

Stim ca in ultimul timp, in urma mediatizarii derapajelor marilor companii tehnologice, acestea au inceput sa impuna reguli stricte privind activitatea utilizatorilor pe retelele de socializare. Poate cea mai mediatizata companie este cea a lui Mark Zuckerberg, care inca de la izbucnirea scandalului Cambridge Analytica a tot fost in atentia publicului. Astfel au iesit la iveala cele mai iesite din comun si absurde reguli ale Facebook.

FOTO Bistroul din Cluj considerat unul dintre cele mai cool localuri de arta din lume

Sketch din Londra, La Colombe dOr de pe Coasta de Azur si SAX din Cluj-Napoca sunt cele trei localuri de arta prezentate pe portalul Bored Panda in cadrul unui serial dedicat celor mai interesante astfel de bistrouri din lume.

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate nivele din ultimele trei ani

Preturile petrolului au atins, vineri, cele mai ridicate nivele din ultimele trei luni, in conditiile in care Statele Unite si China se apropie de un acord comercial.

Cele mai proaste filme lansate in ultimul deceniu, potrivit The Hollywood Reporter

Prestigioasa publicatie americana The Hollywood Reporter, specializata in cinematografie si televiziune, a ales cele mai proaste filme lansate in ultimul deceniu.

ANM, avertisment de ultima ora. Cod galben de viscol si zapada. Ce zone vor fi cele mai afectate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 11 decembrie. Din pacate, aceasta vine insotita si de avertizari serioase de cod galben de viscol si zapada. ANM, avertisment de ultima ora: Cod galben de viscol si zapada Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca iarna .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4825 seconds )