Libnet.ro
UNICEF

09:00

Horoscop. Acestea sunt cele mai sensibile zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop. Acestea sunt cele mai sensibile zodii

Chiar daca reusesc destul de bine sa-si tina emotiile sub control, unele zodii sunt atat de sensbile incat trebuie sa avem grija cum ne comportam cu ele ca sa nu le ranim. Pesti Nativul din. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care hipnotizeaza. Nu le vei putea uita niciodata!

Unele persoane intra in viata noastra si isi pun amprenta asupra ei, astfel ca nu mai reusesti sub nicio forma sa le scoti din suflet. Gemeni- Nativul acesta.

Vrei sa muncesti in afara tarii? Vezi care sunt cele mai bune orase pentru expati

Intr-o lume din ce in ce mai interconectata si avansata tehnologic, locurile de munca si oportunitatile de cariera sunt extrem de variate, scrie Goabroad. com. Tot mai multe companii isi dau seama de avantajele oferite de munca la distanta, iar.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale

Descoperita la jumatatea secolului al XX-lea in America de catre medicul de origine engleza Edward Bach, terapia florala are foarte multe beneficii pentru sanatate, fiind practicata pe scara larga in Europa de Vest si peste Ocean. Aflati din materialul de mai jos care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale.

Topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: ce loc ocupa Romania

Missosology. com a publicat un clasament al tarilor care au cele mai frumoase femei din lume. Printre acestea se afla si Romania, remarcata fiind Valeria Vornicescu - Miss Romania 2018.

Ce au in comun cele mai mari amenintari ale omenirii din prezent

Trei din cele mai mari amenintari care plutesc deasupra omenirii in prezent sunt practic o manifestare a unei amenintari-mama, pe care oamenii nu au intrezarit-o prea bine pana acum.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 - Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni bucatari, cateva premii speciale si mentiunile Preferintele Restocracy pentru restaurantele apreciate de catre noi.

Grupul Maroon 5, aspru criticat pentru show-ul din finala Super Bowl 2019, unul dintre cele mai slabe din istorie. Reactia solistului VIDEO

Grupul pop-rock american Maroon 5 a fost aspru criticat dupa recitalul sustinut in finala Super Bowl 2019, multi fiind de parere ca a fost una dintre cele mai slabe prestatii din istoria competitiei, iar motivele de suparare au fost diverse.

Eroii Zilei. Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii

Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii este in plina desfasurare. Este vorba despre un proiect de educatie prin teatru care se adreseaza elevilor si dar si cadrelor.

Cele mai rapide si mai frumoase masini pe care nu le stiai

Cele mai rapide masini ale secolului al XX-lea au fost cu adevarat impresionante. De timpuriu, mari companii ca Mercedes sau , au fabricat adevarate minuni tehnologice. Masinile s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )