Libnet.ro
UNICEF

08:45

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care hipnotizeaza. Nu le vei putea uita niciodata!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care hipnotizeaza. Nu le vei putea uita niciodata!

Unele persoane intra in viata noastra si isi pun amprenta asupra ei, astfel ca nu mai reusesti sub nicio forma sa le scoti din suflet. Gemeni- Nativul acesta. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile oamenilor inteligenti. Afla daca te numeri printre ei

Cine nu a crezut macar o data ca are o inteligenta peste medie sau macar ca e mai destept decat cei in jurul sau? Doar ca, din pacate, nu toata lumea e inzestrata cu o minte sclipitoare. Mai sunt de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un februarie de cosmar. Nimic nu le iese cum trebuie

Luna februarie vine cu ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Nimic nu pare sa le mearga bine. RAC Nu reusesti sa faci fata emotiilor care apar in viata ta in aceasta luna. Te.

HOROSCOP. Zodiile care nu iti vor spune niciodata ce simt cu adevarat

Multe persoane au tendinta de a fugi de propriile emotii. Daca privesti din punct de vedere astrologic, este usor de sesizat care dintre semnele zodiacale tind sa faca acest.

HOROSCOP. Zodiile care adora sa fie singure. Nu ar intra niciodata intr-o relatie

Aceste zodii isi iubesc libertatea si nu ar da-o pentru nicio relatie. HOROSCOP FECIOARA- Reuseste sa faca mult mai multe lucruri atunci cand nu se afla intr-o relatie. Este mult.

Olguta Vasilescu: Sunt unii care se cer afara din partid

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca sunt unii politicieni care se cer afara din Partidul Social Democrat. Potrivit ei,.

Decizie a Curtii Supreme n cazul dosarelor ajunse la completurile de 5. Cine sunt magistratii care l judeca pe Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis, joi, ca dosarele care au intrat la sfarsitul lui 2018 pe rolul completurilor de cinci judecatori de la instanta suprema, in care nu au fost administrate probe, sa ramana la completurile trase la sorti la finalul anului trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )