Libnet.ro
UNICEF

16:45

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sexy femei din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sexy femei din zodiac

Femeile sunt frumoase si gingase prin definitie. Caracteristica care le defineste cel mai bine este delicatetea, fragilitatea. insa, ceea ce le diferentiaza este un anumit stil vestimentar, un mod de. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai mari tari din lume ramane fara apa potabila

Mai multe orase din estul Australiei se apropie rapid de momentul in care ultimele rezerve de apa potabila vor fi epuizate, relateaza World Economic Forum.

Cum opresti cele mai enervante lucruri din aplicatia Facebook

Am configurat recent pentru cineva un telefon cu Android. Am instalat toate aplicatiile de care avea nevoie, printre care si Facebook, apoi am trecut prin configurarea acestora. Am avut o surpriza.

Cum a ajuns o fata moarta din Paris sa aiba cele mai sarutate buze din istorie

Nimeni nu stie care era numele ei. Nu i se cunosteau varsta si trecutul. Sau cum viata a adus-o la Paris si apoi a murit inecata in raul Sena. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR.

HOROSCOP. Zodiile cele mai geloase. Nu ar accepta niciodata infidelitatea partenerului

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele.

Cele mai avantajoase fonduri de pensii facultative Pilon III

Orice roman poate sa isi completeze pensia publica cu o pensie facultativa. Am comparat care sunt cele mai avantajoase fonduri de pensii, din punct de vedere al comisioanelor si al randamentului.

Cele mai performante firme din Galati, premiate intr-o ceremonie speciala organizata de Patronatul IMM-urilor

Evenimentul se va desfasura joi, 3 octombrie 2019, incepand cu ora 15,00, in sala mare a Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galati. inaintea Galei de premiere, de la ora 14,00, in aceasi locatie, va fi lansat volumul Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2019 pentru regiunea sud-est.

Una dintre cele mai frumoase piete din Romania, reparata dupa decenii de paragina. Locul, strajuit de o statuie-simbol

O piata istorica din Baile Herculane se reabiliteaza cu bani europeni. Este vorba despre piata in care se afla simbolul statiunii, statuia eroului mitic Hercule.

HOROSCOP. Profesiile potrivite pentru fiecare zodie in parte

V-ati intrebat vreodata care e meseria care vi se potriveste cel mai bine? Ei bine, potrivit astrologilor, acestea sunt cele mai potrivite pentru fiecare zodie: HOROSCOP BERBEC. Antrenor personal HOROSCOP TAUR.

Pamela Anderson, de nerecunoscut la 52 de ani! Cum arata nearanjata si cu ochelari de vedere

A fost una dintre cele mai sexy femei din lume si le-a aprins imaginatia barbatilor din intreaga lume timp de zeci de ani, insa acum Pamela Anderson pare ca nu mai aminteste deloc de femeia care a pozat de.

Peste 1.000 de femei din vestul tarii vor fi testate gratuit pentru depistarea cancerului mamar

Peste 1. 000 de femei din sate aflate in judete din vestul tarii vor beneficia de testari gratuite pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )